Jack Daniel’s Rally Team – victorii si sarbatoare la raliul Aradului

Raliul Aradului a adus echipei Jack Danie’s Rally Team rezultate exceptioanale. Campionul en titre Gergo Szabo a castigat raliul si se indreapta spre un nou titlu, Edwin Keleti si Victor Ponta, deja campioni, au ocupat locul 2 la grupa A si Catalin Berari si Mihai Sandu locul 2 la grupa K .

Mihai Leu: „ Am organizat pentru al doilea an un raliu la Arad si ma bucur ca a fost un succes. Si mai mult ma bucur ca echipa pe care o conduc este invingatoare la Arad si ca prin aceste rezultate am transmis mesajul nostru: Condu responsabil: nu bea la volan! atat aradenilor, cat si iubitorilor de raliu din Ungaria.

Avem 459 de puncte si suntem pe locul 1! Gergo Szabo a facut o cursa extraordinara. Victor si Edwin au sosit pe locul 2, Catalin Berari la fel, Viorel Ivan la Cupa Dacia, prin victoria sa, a contribuit la succesul echipei.”

Gergo Szabo: „Aradul este cadoul meu pentru ziua mea!”

Am castigat pentru a doua oara la Arad si ne bucuram foarte tare. Mai avem o etapa si speram la un nou titlu. Pentru mine bucuria este enorma. Am muncit mult si meritam din plin aceasta victorie. Cu 108 puncte, suntem primii in clasament, dar lupta nu va fi usoara. Evident, ne asteapta raliul Iasiului si ultima batalie. Victoria de la Arad a fost cadoul meu si a lui Levente pentru mine!

Gergo Szabo si Victor Ponta – sarbatoriti la raliul Aradului

Jack Daniel’s Rally Team a sarbatorit victoriile membrilor echipei, dar si zilele de nastere a 2 dintre ei: Gergo Szabo si Victor Ponta. Nascuti in aceeasi zi – 20 septembrie – cei doi au petrecut cu Jack si tort. Si pentru ca in septembrie se sarbatoreste in fiecare an ziua lui Jack Daniel, in acest an, la Arad au fost practic 3 sarbatoriti:  Jack, Gergo si Victor!

Edwin Keleti si Victor Ponta sunt sustinuti in sezonul 2010 de catre Jack Daniel’s, Renault Romania, Pirelli Romania, Colgate-Palmolive (Romania) prin Mennen Speed Stick, autovit.ro, Rin Grand Hotel si vopselele auto Ixell.

Jack Daniel’s Rally Team, aduce mesajul sau de responsanbilitate cu urmatoarele echipaje: Edwin Keleti si Victor Ponta pe Renault Clio R3 Maxi Evo, Catalin Berari, copilot Mihai Sandu, pe Mitsubishi Lancer Evo 10,  Gergo Szabo si Levente Csegzy pe Mitsubishi Lancer EVO 9 si Titi Aur si Karoly Borbely, tot pe Mitsubishi Lancer EVO 9. Lor li se alatura si Viorel Ivan si Gheorghe Dumitru la Cupa Dacia.

Credite Foto: rallyphoto.ro