Raliul Aradului 2010 : rezultate PS 1 ( Superspeciala )

  • Startul oficial s-a dat in fata Primariei Municipiului Arad
  • 1500 de spectatori au urmarit, pe ploaie, super speciala pe pista de karting
  • Sambata sunt programate 10 probe speciale pe macadam

Raliul Aradului a debutat astazi cu super speciala de pe circuitul de karting Vegas International Kart. Tempesta a fost cel mai rapid si s-a instalat la conducere dupa prima zi din Raliul Aradului, podiumul fiind completat de Manu Mihalache si Csaba Spitzmueller.

Desfasurata pe ploaie, care a inceput cu cateva minute inainte de start, prima proba din  Raliul Aradului a decurs fara incidente, toti cei 48 de piloti inscrisi ajungand cu bine in parcul inchis. Ploaia a fost un „bonus” perfect doar pentru spectatori care au asistat la un spectacol total, masinile fiind echipate cu pneuri de macadam.

Tempesta a repetat performanta de anul trecut si s-a impus pe circuitul de karting Vegas International Kart cu timpul de 2 minute si 53 de secunde. Podiumul clasamentului general a fost completat Manu Mihalache, la 0,4 secunde, si de Spitzmuller Csaba, la 0,5 secunde in spatele lui Tempesta.

Cei patru piloti care se bat pentru titlul national, Szabo Gergo, Bogdan Marisca, Vali Porcisteanu si Dan Gartofan s-au clasat pe locurile 4, 5, 6, respectiv 9. Cel mai bun pilot maghiar, in clasamentul Open care ii include pe toti cei 48 de piloti aflati pe lista de start, Szijj Zsolt care a fost cronometrat cu cel de-al patrulea timp.

Echipajul Edwin Keleti/Victor Ponta s-a impus la grupa A, Catalin Berari/Mihai Sandu sunt lideri la grupa K, Dorin Banciu/Gabriel Covaci la grupa H, iar Sebastian Barbu/Razvan Hulea ocupa prima pozitie in cadrul Cupei Dacia.

Sambata, 18 septembrie, in ziua a doua a Raliului Aradului, sunt programate restul de 10 probe speciale cu o lungime totala de aproape 113 kilometri.

Rezultate complete :

rezultate Ps1