Un rezultat bun într-o cursă fără presiune

Campionii  grupei A si câştigătorii clasamentului 2RM în acest sezon încheie Raliul Aradului 2010 pe treapta a doua a podiumului grupei. Cu cele două titluri câştigate în avans, Edwin Keleti şi Victor Ponta au făcut o cursă bună şi sunt mulţumiţi de lupta dusă pe probele speciale.

Edwin Keleti: Am mers la Arad fără presiune, având în vedere câştigarea titlurilor de la  etapa precedentă şi ne-am bucurat la maxim de unul dintre cele mai frumoase raliuri din Campionat . Aşa cum am mai spus, acest raliu are un traseu foarte tehnic şi plăcut în acelaşi timp. Am mers tare dar la fel au mers şi competitorii noştri direcţi pe care îi felicităm. Suntem mulţumiţi de rezultat, cred că am avut o evoluţie în grafic, aşa cum ne-am propus încă de la începutul cursei. Mi-ar fi plăcut să câştigăm Raliul ca un cadou pentru Victor care şi-a serbat la Arad ziua de naştere, dar cred că titlul naţional la grupa A şi la 2RM e deja un cadou muncit de noi de care ne  bucurăm împreună. Pneurile Pirelli ne-au ajutat  pe un traseu unde anvelopele au contat foarte mult.

Victor Ponta : Mă bucur că am terminat cu bine acest raliu, foarte dur dar captivant. Nu sunt deloc supărat că nu am câştigat şi aici. Vlad şi Florin au mers  tare şi au meritat victoria,   au fost tot anul nişte competitori puternici şi îi felicit. Pentru noi a fost probabil ultima cursă la grupa A şi cred că ne-am luptat frumos. Acum ne pregătim pentru etapa de la Iaşi şi ,sigur, pentru Spania.

Edwin Keleti şi Victor Ponta conduc în clasamentul general al grupei A în Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop cu un total de 159 de puncte. Practic, echipajul este  deja Campion în sezonul 2010 la grupa A şi şi-a adjudecat şi trofeul 2RM după şase victorii consecutive.

În aces sezon Edwin Keleti şi Victor Ponta sunt susţinuţi de Jack Daniel’s, Renault România, Pirelli România, Colgate-Palmolive (România) prin Mennen Speed Stick, Rin Grand Hotels, Ixell şi Autovit.ro.


p.r. 4media.ro Bogdan Roşca

credit foto:  Cătălin Stoia