Jack Daniel’s Rally Team–victorie absoluta pe Transfagarasan

Echipa Jack Daniel’s Rally Team, a castigat sambata, prin pilotii sai, la toate grupele din CNR. La a doua etapa din Campionatul National de Raliuri Dunlop, Raliul Argesului, Gergo Szabo si Levente Csegzy – grupa N, Edwin Keleti si Victor Ponta – grupa A, Catalin Berari si Mihai Sandu – grupa K si Viorel Ivan si Gheorge Dumitru la Cupa Dacia au castigat  locul 1, iar Titi Aur si Karoly Borbely s-au clasat pe locul 10 la general.  

O echipa responsabila – Jack Daniel’s : “Condu responsabil: nu bea la volan!”

Gergo Szabo si Levente Csegzy

Scopul nostru a fost sa castigam raliul Argesului. Am muncit foarte mult, am atacat din primele probe si ne-am mentinut avantajul pana la sfarsit. Avem 22,5 s fata de urmatorii clasati si suntem extrem de fericiti ca am dovedit ca suntem cei mai buni! Continuam sa ducem pe traseul de raliu mesajul de responsabilitate a lui Jack Daniel’s de a nu bea la volan si speram ca el sa ajunga la cat mai multi oameni in acest an.

Edwin Keleti si Victor Ponta

Transafagarasanul si-a respectat statutul de rege al drumurilor din Romania. A fost o cursa extrem de tehnica, dificila si in acelasi timp, superb. In conditiile acestea, victoria noastra categorica a fost si mai dulce! Spectatorii, veniti in numar foarte mare, au avut ce vedea. Traseul ne-a solicitat foarte mult, insa, Renault Clio R 3 s-a comporatat admirabil, iar anvelopele Pirelli au dovedit o aderenta incredibila in conditii dificile si schimbatoare. Suntem foarte multumiti de rezultat si de debutul de sezon.

Edwin Keleti si Victor Ponta sunt sustinuti in sezonul 2010 de catre Jack Daniel’s, Renault Romania, Pirelli Romania, Colgate-Palmolive (Romania) prin Mennen Speed Stick, autovit.ro, Rin Grand Hotel si vopselele auto Ixell.

Catalin Berari si Mihai Sandu

A fost foarte frumos, un raliu foarte bine organizat – felicitari organizatorilor! Ne bucuram ca Jack Daniel’s Rally Team a castigat la toate grupele. Pentru noi, la grupa K, a fost extraordinar, am condus cursa de la inceput pana la sfarsit, iar masina s-a comportat foarte bine. “   .

Mihai Leu:Sunt foarte mandru ca sunt Team Managerul acestor echipaje. Au dovedit si pe Transfagarasan ca sunt cei mai buni. Vrem sa constientizam oamenii ca nu trebuie sa bea la volan si in tot acest campionat acesta este motto-ul sub care echipa evolueaza: Condu responsabil: nu bea la volan”.

Jack Daniel’s Rally Team, aduce in 2010 mesajul sau de responsanbilitate, cu urmatoarele echipaje: Edwin Keleti si Victor Ponta  pe Renault Clio R3 Maxi Evo, Catalin Berari, copilot Mihai Sandu, pe Mitsubishi Lancer Evo 10,  Gergo Szabo si Levente Csegzy pe Mitsubishi Lancer EVO 9 si Titi Aur si Karoly Borbely, tot pe Mitsubishi Lancer EVO 9.

Despre Brown Forman:

Cu mai mult de 4000 de angajati in intreaga lume, Brown Forman face parte din topul 10 al celor mai mari companii de bauturi spirtoase si vinuri la nivel mondial. In Romania, Brown Forman distribuie Jack Daniel’s, vodca Finlandia, Southern Comfort, tequila Herradura, El Jimador, lichiorul Chambord si bourbon-ul Woodford Reserve.

Credite Foto: Motormedia, Attila Balasz

Agentia DRAFTFCB

Ana-Maria Pascaru

Senior PR&Events Manager