Raliul Argesului va avea loc intre 7 si 9 mai 2010

Incep sa apara si primele informatii despre Raliul Argesului 2010 . Acesta va avea loc in perioada 7-9 mai 2010 iar informatiile premargatoare sunt promitatoare . Raliul va fi organizat de C.S Hatters ca si anul trecut .

Am stat de vorba cu presedintele clubului organizator , Norris Mageanu, care ne-a declarat urmatoarele :

  • raliul va avea loc asa cum este planificat . O mare parte dintr-un drum de legatura a fost grav afectat de ninsorile din aceasta iarna, neexistand sanse sa fie reparat pana la start, astfel incat o buna parte din probe au trebuit sa fie regandite .
  • s-a intarziat putin cu publicarea documentelor dar acestea vor fi publicate in aceasta seara, daca nu maine cel mai tarziu. Regulamentele se afla la Federatia Romana de Automobilism Sportiv , respectiv Comisia de Raliuri pentru a fi corectate si updatate conform noului regulament al CNR.
  • raliul va avea aproximativ 105-107 km si in premiera pentru Romania se va desfasura si pe celebrul Transfagarasan.
  • vineri seara va fi o proba superspeciala la care vor fi invitate multe vedete pentru a lua loc pe scaunele de copilot din masinile participante . Se pregatesc multe suprize in acest sens, inclusiv prezenta celor de la Club Retromobil.
  • odata cu Raliul Argesului va avea loc si lansarea echipei UCM Resita din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta
  • probele se vor desfasura in mare parte in cursul zilei de  sambata.
  • duminica va mai fi o alta proba superspeciala ce va avea in deschidere karturi si cateva  demonstratii de drift .

Dl. Norris Mageanu s-a aratat increzator in faptul ca Raliul Argesului 2010 va fi cel mai mediatizat raliu din Romania .

2 thoughts on “Raliul Argesului va avea loc intre 7 si 9 mai 2010”

  1. Mai lasati vedetele si drifturile ca nu-i concurs de 402m pt coafeze. Cine vine pt raliu vine pt raliu nu pt maimutareli gen drift si sa-l vada pe Adrian Minune la volan sau mai stiu eu ce mare "vedeta". Puneti documentele sa stie lumea detaliile pt a putea rezerva o cazare, o inscriere etc.

    Nu ar fi rau sa puneti sa se taie si bilete chiar si pe trans. Cu siguranta 10ron ar fi platiti de iubitorii motorsportului pt sustinere chiar si fara control strict.

    Bafta la organizare.

    Just my 2 cents.

  2. Din punctul meu de vedere este mai mult decat normal sa se recurga la ceea ce si-au propus ei , respectiv drift,carturi si vedete! Altfel nici o televiziune nu va veni gratis ci pe multi bani , bani pe care nu-i da nimeni . Ce zici tu ar fi perfect normal , dar la un nivel mai ridicat , unde nu ai nevoie de astfel de "improvizatii" .

Comments are closed.