110,000 de fani au participat la prezentarea pilotilor din DTM

Weekend-ul care a trecut a fost unul plin din punct de vedere al competitiilor din lumea motorspotului atat pe plan intern cat si pe plan international.

Cu o saptamana inainte de startul in sezonul 2010 a avut loc in Wiesbaden prezentarea celor 18 piloti, care vor lua startul in sezonul 2010 in cea mai populara competitie internationala de turisme.

Pe langa mult asteptatele sesiuni de autografe si interviurile cu pilotii, spectatorii au mai putut admira si competitii de pit stop, precum si ture demonstrative cu bolizii din DTM Audi si Mercedes-Benz, cat si cu masinile de curse din campionatele suport si partenere precum: Formula 3 Euro Series, Porsche Carrera Cup Deutschland, Seat Leon Supercopa si Volkswagen Scirocco R-Cup.  

Pilotii din DTM s-au bucurat de o interactiune mai apropiata cu fanii lor, Timo Scheider campionul en-titre Audi declarand: ” DTM este un eveniment pentru intreaga familie. Imi face o deosebita placere sa vorbesc cu fanii si sa ma uit in ochii copiilor plini de entuziasm.” De asemenea pilotul Mercedes-Benz Ralf Schumacher care a acordat autografe aproape fara oprire declara ”  Este fantastic ca la prezentare au venit atat de multi fani. Este o senzatie deosebita pentru noi pilotii.”

Cursa de debut va avea loc pe circuitul de la Hockenheim pe data de 25 aprilie 2010.

credit foto: dtm.com