Rezultate shakedown Tess Rally 2010

Astazi, 15.04.2010, a avut loc shakedown-ul premergator primei etape a Campionatului National de Raliuri, Tess Rally 2010, pe un traseu comun cu al probei speciale “Poiana”, situat in zona cunoscuta sub denumirea de “Cabana Aviatorilor”.

Dintre cele 23 de echipaje inscrise la shakedown si care au parcurs cel putin o data proba in lungime de 2 km, cel mai rapid a fost echipajul Napoca Rally Academy, Tempesta/Dorin Pulpea, devansandu-i cu 0.8 secunde pe brasovenii Dan Girtofan/Mita Lazarescu si Manu Mihalache/Sorin Colceriu. Parcurgand o singura data traseul shakedown-ului, Titi Aur reuseste al patrulea timp, Bogdan Marisca fiind cu 0.7 secunde mai lent decat fostul sau coechipier de la OMV-Petrom Rally Team. Horatiu Savu incheie sesiunea oficiala de teste cu al saselea timp, fiind urmat de Adrian Raspopa. Echipajele Napoca Rally Academy ce evolueaza la grupa A, si anume Danny Ungur/Toni Avram si Vlad Cosma/Florin Dorca, au obtinut al optulea, respectiv al zecea timp, fiind interclasati de Gunther Graef/Cristian Cibu.

Din pacate evenimentele neplacute nu au lipsit, “victima” fiind Edwin Keleti, acesta avariind spatele Renault-ului Clio R3 in urma unei usoare iesiri in decor. Avariile sunt relativ minore, acestea urmand a fi remediate pana maine.

Tess Rally 2010 debuteaza maine, 16.04.2010, la ora 17:30, cu superspeciala “Brasov Rally Show” ce se va desfasura pe bulevardul Eroilor din centrul orasului gazda

Via : RallyMax

credit foto: norbert szabo – rallymaniaks