Bogdan Nastase/Alex Popidan: “Speram ca am scapat definitiv de ghinion!”

Raliul Clujului Mobil 1 Star Lubricants, ultima etapa de asfalt a Campionatului National de Raliuri 2010, a adus pentru echipajul 93, Bogdan Nastase/Alex Popidan, intreruperea sirului ghinioanelor avute la primele trei etape, etape la care au fost siliti la abandon. Desi nu a fost lipsit de probleme nici la Cluj, echipajul sibian a reusit sa recupereze timpul pierdut din cauza unei rasuciri pe PS 2 – Tarnita 1 si a unei iesiri in decor pe PS 3 – Rasca 1 si sa termine raliul pe locul 3 in clasamentul Cupei Dacia, la doar 0.9 secunde de pozitia secunda.

Bogdan Nastase:A fost un raliu frumos, cu probe lungi, frumoase, dar foarte dificile atat din cauza ploii, cat si a nisipului de pe ele. Sunt foarte fericit ca in sfarsit am reusit sa terminam un raliu si tin sa ii multumesc lui Adrian Grigore pentru pompa de benzina pe care ne-a dat-o dupa prima superspeciala, dar si lui Varu Nicu si mecanicilor.

Alex Popidan:Ma bucur ca am ajuns la final si am terminat pe podium, desi nu am fortat prea tare pentru a recupera timpul pierdut din cauza iesirii in decor de pe PS 3. Ne pare rau pentru abandonul lui Alex Mirea, dar si pentru prietenii nostri Sebastian Barbu si Razvan Hulea, care au avut parte de 2 pene pe speciala Rasca 1. De asemenea, il felicitam pe Viorel Ivan pentru evolutia sa.

Echipajul 93 multumeste pentru sustinere sponsorilor Placari Faine, Kerakoll, Migua, Hago si partenerilor media RallyMax.ro si Media Board.

PR Raluca Magdas
Media Board
Foto: Georgeta Macovei/rallymax.ro