Jack Daniel’s Rally Team a castigat Campionatul National de Raliuri 2010

Etapa de la Iasi a Campionatului National de Raliuri Dunlop, a adus echipei Jack Daniel’s Rally Team victoria absoluta pentru anul competitional 2010.

Dupa un sezon frumos, dar si foarte greu, membrii echipei Jack Daniel’s Rally Team au adunat multe cupe si victorii, la raliul Iasiului adaugandu-se cele care i-au adus lui Gergo Szabo titlul de campion national absolut.

Gergo Szabo si Levente Csegzy – Campioni nationali in 2010 

Gergo Szabo a castigat raliul Iasiului si a devenit campion absolut al Romaniei pentru al doilea an consecutiv. Victoria lui Gergo incheie un sezon dificil, in care lupta pentru titlu s-a dat pana la ultima etapa.

Gergo Szabo: „Am muncit mult si sunt fericit ca mi-am pastrat titlul. A fost un sezon extraordinar pentru care le multumesc tuturor celor care au muncit alaturi de noi si evident,  celor care ne-au sustinut. La Iasi totul a mers foarte bine, a doua zi am fost mult mai relaxat si am castigat toate probele. Ma bucur ca toata echipa Jack a facut un sezon bun si ca am castigat impreuna si titlul pe echipe.”      

Peripetii cu Edwin Keleti si Victor Ponta la raliul Iasiului

Deja campioni la grupa A si castigatorii trofeului 2RM in acest sezon, echipajul Keleti/Ponta a mers la Iasi cu o masina de WRC –  Ford Focus. Membrii Jack Daniel’s Rally Team au abandonat in prima zi a concursului datorita unui incident care i-a scos de pe traseu.

Edwin Keleti si Victor Ponta: “A fost un sezon de vis. Am facut o echipa perfecta si puternica si nu numai ca am castigat tot ce s-a putut castiga, dar ne-am implicat social intr-o campanie care aduce oamenilor un mesaj extrem de important: “Condu responsabil: nu bea la volan!” Suntem mahniti de abandonul de la Iasi, dar aspectul pozitiv al acestui incident este ca ne-am apropiat si mai mult ca echipa. In plus,  ne-am demonstrat ca suntem competitivi, prin timpii scosi pe probe si ne gandim la urmatorul sezon cu ambitie si optimism.” 

Edwin Keleti si Victor Ponta au fost sustinuti in sezonul 2010 de catre Jack Daniel’s, Renault Romania, Pirelli Romania, Colgate-Palmolive (Romania) prin Mennen Speed Stick, autovit.ro, Rin Grand Hotel si vopselele auto Ixell.

Mihai Leu: Jack Daniel’s Rally Team a castigat tot ce se putea castiga in acest an. Gergo Szabo si Levente Csegzy sunt campioni absoluti,  Edwin Keleti si Victor Ponta sunt campioni la grupa A, Catalin Berari si Mihai Sandu sunt vice-campioni la grupa K, in timp de Viorel Ivan si Gheorghe Dumitru au castigat Cupa Dacia. Titi Aur si Karoly Borbely au venit pe locul 3 la Iasi si incheie sezonul pe locul 6.

De-a lungul anului am fost cu totii purtatorii unui mesaj de responsabilitate catre iubitorii de raliuri din tara, dar si catre toti conducatorii auto: „Condu responsabil: nu bea la volan!. Sunt mandru ca sunt Team Manager-ul acestei echipe si sper ca, prin tot ceea ce am facut noi, sa aducem acest sport tot mai aproape de publicul din Romania. ”

Jack Daniel’s Rally Team, a adus in anul 2010 mesajul sau de responsanbilitate cu urmatoarele echipaje: Edwin Keleti si Victor Ponta  pe Renault Clio R3 Maxi Evo, Catalin Berari, copilot Mihai Sandu, pe Mitsubishi Lancer Evo 10,  Gergo Szabo si Levente Csegzy pe Mitsubishi Lancer EVO 9 si Titi Aur si Karoly Borbely, tot pe Mitsubishi Lancer EVO 9. Lor li se alatura si Viorel Ivan si Gheorghe Dumitru la Cupa Dacia. 

Ana-Maria Pascaru

Credite Foto: rallyphoto.ro si Motormedia