CITROËN PREZINTA O VERSIUNE « ARTCAR » A CONCEPTULUI SURVOLT

Dupa primele tururi de pista alaturi de pilotul Vanina Ickx pe miticul circuit de la Le Mans, CITROËN SURVOLT, masina de curse 100% electrica, continua sa uimeasca, de data aceasta imbracand o tinuta semnata de artista Françoise Nielly.

Designerii CITROËN isi gasesc o sursa de inspiratie importanta in originalitatea tablourilor artistei Françoise Nielly, mai ales in ceea ce priveste cautarea culorilor si materialelor inedite. Din intalnirea echipelor de stil CITROËN cu pictorita contemporana a rezultat o noua maniera de reprezentare vizuala a intregii energii a tehnologiei Full electric .

Glamour si extravagant, CITROËN SURVOLT intra in universul artistei Françoise Nielly si dobandeste culorile caracteristice operei acesteia. In aceasta declinare « Artcar », nuante fluorescente si contrastante se conjuga cu liniile curbe   contrastées se conjuguent à ses lignes galbées et ses flancs sculptés pour se réapproprier la lumière et proposersi flancurile sculptate pentru a redefini masina de curse 100% electrica CITROËN.

Versiunea « ArtCar » a conceptului CITROËN SURVOLT este expusa la C42, showroom-ul emblematic CITROËN de pe Champs-Elysées, din Paris.