Victorie pentru Danny Ungur si Citroën C2 R2 Max in Raliul Iasului

Danny Ungur, pe un Citroën C2 R2 Max, a castigat grupa A la Raliul Iasului, ultima etapa din Campionatul National de Raliuri, si a terminat pe locul secund in clasamentul Citroën Racing Trophy Romania. Chiar daca a abandonat, Vlad Cosma a terminat pe prima pozitie in clasamentul Citroën Racing Trophy cu un total de 43 de puncte.

Vlad Cosma/Florin Dorca si Danny Ungur/Toni Avram au fost cele doua echipaje inscrise in Citroën Racing Trophy Romania care au luat startul in Raliul Iasului, ultima etapa din Campionatul National de Raliuri.

Absent la Arad, echipajul Danny Ungur si Toni Avram au revenit in Citroën Racing Trophy Romania cu o victorie, performanta recompensata cu 4.000 Euro. „Nu suntem foarte fericiti dupa o victorie in aceste conditii. Era locul lui Vlad, dar el, din pacate, nu a ajuns la final. Punem punct astfel unui sezon dificil pentru noi, dar ne-am simtit foarte bine in Citroën Racing Trophy si, daca se va organiza si in 2011, foarte probabil ca vom participa din nou”, a spus Danny Ungur, care a terminat sezonul pe locul secund in clasamentul Citroën Racing Trophy cu un total de 37 de puncte.

Dupa victoria din Raliul Aradului, Vlad Cosma si Florin Dorca au luat startul in ultima etapa a sezonului cu obiectivul clar de a castiga la grupa A, un obiecitv care parea perfect realizabil pana pe ultima proba speciala. Cu 5 kilometri inainte de finalul probei, prezoanele rotii dreapta fata au cedat, iar Vlad Cosma a fost nevoit sa abandoneze. „Asa sunt cursele. Trebuia sa simtim si gustul amar al unui abandon in ultima proba a ultimului raliu al sezonului. Sunt insa foarte multumit de modul cum am mers aici si sunt multumit ca am fost cel mai bun pilot din Citroën Racing Trophy Romania in primul meu sezon complet la grupa A”, a spus Vlad Cosma, ocupantul primei pozitii in clasamentul final din Citroën Racing Trophy Romania cu 43 de puncte.

Dupa Raliul Iasului, ultima etapa din Campionatul National, podiumul in Citroën Racing Trophy Romania a fost completat de Nistor Duval. Pilotii care au terminat pe primele trei locuri in clasamentul general din Citroën Racing Trophy Romania vor primi premii suplimentare, in piese, in valoare totala de 7.000 Euro.

Urmatorul eveniment care va fi inclus si in Citroën Racing Trophy Romania, este Sibiu Rally Show si se va desfasura in perioada 5 – 6 noiembrie 2010.

Laura AntonovCitroen Romania