Jack Daniel`s Rally Team la Raliul Tirgu Mures – Condu responsabil- nu bea la volan

Echipa Jack Daniel’s Rally Team si Team Managerul Mihai Leu sunt prezenti in perioada 4 – 6 iunie la raliul de la Targu Mures, pregatiti pentru noi victorii.

Jack Daniel’s Rally Team, aduce in 2010 mesajul sau de responsanbilitate, cu urmatoarele echipaje: Edwin Keleti si Victor Ponta pe Renault Clio R3 Maxi Evo la grupa A, Catalin Berari, copilot Mihai Sandu, pe Mitsubishi Lancer Evo 10 la grupa K,  Gergo Szabo si Levente Csegzy pe Mitsubishi Lancer EVO 9 si Titi Aur si Karoly Borbely, tot pe Mitsubishi Lancer EVO 9 la grupa N.

Dupa 2 etape din campionat, Keleti si Ponta au 50 de puncte si conduc la grupa A, iar Berari si Sandu, cu 43 de puncte, conduc la grupa K. Gergo Szabo si Levente Csegzy, castigatori pe Transfagarasan, ocupa locul 5 in clasamentul grupei N si clasamentul general, in timp ce Titi Aur si Karoly Borbely sunt pe locul 8.

Mihai Leu: “La Targu Mures Jack Daniel’s Rally Team vine pregatita sa castige. Colegii mei aduc si la Targu Mures mesajul de responsabilitate la volan. Pentru toti iubitorii de raliuri, dar si pentru toti cei care se afla in trafic noi spunem: “Condu responsabil: nu bea la volan!

Edwin Keleti si Victor Ponta sunt sustinuti in sezonul 2010 de catre Jack Daniel’s, Renault Romania, Pirelli Romania, Colgate-Palmolive (Romania) prin Mennen Speed Stick, autovit.ro, Rin Grand Hotel si vopselele auto Ixell.

Despre Brown Forman:

Cu mai mult de 4000 de angajati in intreaga lume, Brown Forman face parte din topul 10 al celor mai mari companii de bauturi spirtoase si vinuri la nivel mondial. In Romania, Brown Forman distribuie Jack Daniel’s, vodca Finlandia, Southern Comfort, tequila Herradura, El Jimador, lichiorul Chambord si bourbon-ul Woodford Reserve.

Agentia DRAFTFCB

Ana-Maria Pascaru

Senior PR&Events Manager