Optimisti si gata de atac!

Se apropie cea de-a treia etapa a Campionatului National de Raliuri, gazduit in premiera de municipiul Targu Mures. Raliul Targu Mures se va desfasura in perioada 4-6 iunie si consta in 12 probe speciale insumand 100 de km de PS.

Echipajul Sebastian Barbu/ Razvan Hulea asteapta cu nerabdare noua etapa.

” Cu toate ca la Arges am abandonat, 99% din cauza mea, din motive pe care le-am aflat chiar la scurt timp dupa, plecam la Mures optimisti si gata de atac. Ne asteptam la o clasare pe podiumul Cupei Dacia Logan si una cat mai buna in clasamentul automobilelor de grupa N2. Suntem bucurosi ca deja la al doilea raliu avem o proba de 29km, cea mai lunga, tehnica si grea din aceasta competitie, unde cu siguranta cronometrul nu va ierta nici o greseala.

30 de zile par putin in timp, insa sunt destul pentru a repara masina cat si pentru o sesiune de pregatire teoretica si practica la Napoca Rally Academy . Sigur vom pune in aplicare cele invatate, si o sa atacam deja din SuperSpeciala de vineri dupa amiaza. Va fi un raliu solicitant pentru toti participantii, insa suntem increzatori ca vom obtine un rezultat bun” spune Sebi.

” Astept cu nerabdare raliul de la Tg. Mures si dupa o perioada de pregatire intensa sper ca si rezultatele vor fi pe masura. Traseul raliului este nou, competitorii sunt bine pregatiti, avem si o proba de 29 de km care va fi decisiva in stabilirea rezultatelor finale, deci, toate ingredientele pentru o cursa frumoasa. Succes tuturor participantilor” a declarat Razvan.

Cei doi multumesc pentru sustinere familiei, prietenilor si partenerilor de la Vision Leasing, Oldies Pub, Schuster & CO Ecologic, Kappa Service dealer Subaru Pitesti, Faxtor Motorshop pentru sustinerea morala cat si financiara.

Va asteptam pe probele de la Targul Mures!

PR Andreea Craciun