Baneasa Rally Show, o reusita deplina | Rezultate Ps1

  • Automobilismul s-a intors pe usa din fata in Bucuresti
  • Szabo este primul lider in Raliul „Tara Barsei Dunlop SEAT”

Baneasa Rally Show a fost o reusita deplina, cuvantul de ordine in prima zi a Raliului „Tara Barsei Dunlop SEAT” fiind spectacolul. Si nu orice fel de show, ci unul in care spectatorii si-au inrosit palmele aplaudand evolutiile pilotilor care au luat startul.

Spectacol la „libere”

Dar, sa incepem cu evolutiile pilotilor din shakedown. Desi au avut in dreapta navigatori inediti, din showbiz mai ales, pilotii, cu spectaculoasele derapaje de pe traseul desenat in parcarea de la Baneasa Shopping City, si-au facut treaba si au atras atentia spectatorilor, care, timid, au inceput sa bage in seama si cursa. Apoi, au venit motociclistii lui Dan Tatoiu, care au ridicat nivelul adrenalinei cu ce au aratat ca se poate face pe doua roti.   Florentin Petre a aratat ca se pricepe si la condus, nu numai la fotbal, putand avea un viitor in automobilism. Nici micuti elevi de la o scoala de karting din Campulung nu s-au lasat mai prejos, iar masinile ce au facut istorie in curse cu cateva zeci de ani in urma, au smuls ropote de aplauze. Gabriel Onofrei, Sorin „Hai” Ene si Marius Mitrache au desavarsit spectacolul demonstrativ, cu o  evolutie de zile mari. Pe linga cauciucul lasat pe asfalt, „Hai” Ene a „donat” si barele de protectie. Amandoua, sa nu fie cu suparare.

Automobilismul s-a intors pe usa din fata in Bucuresti

Dupa ce demonstratiile s-au terminat, spectatorii erau deja pregatiti pentru lucrurile serioase. Adica, pe Baneasa Rally Show, eveniment ce a marcat revenirea caravanei automobilistice in Bucuresti. S-au strans cateva mii de spectatori, care au inceput rapid sa guste spectacolul oferit de pilotii ce au „intrat in paine”. A fost o zi reusita din toate punctele de vedere, iar automobilismul s-a intors in capitala, dupa 5 ani, pe usa din fata.

Szabo este primul lider in Raliul „Tara Barsei Dunlop SEAT”

Gergo Szabo, campionul national en-titre, a inceput furtunos Raliul „Tara Barsei Dunlop SEAT” si s-a impus la Baneasa Rally Show. „A fost o proba foate frumoasa si sunt multumit ca am terminat primul. Sa vedem ce va fi pe macadam”, a spus, la final, Gergo Szabo. Csaba Spitzmuller, omul care poate arunca toate pronosticurile in aer, a terminat al doilea, la doar 2 zecimi de secunda de compatriotul sau. „In Ungaria, cand castig prologul, a doua zi… abandonez. Asa ca sunt multumit cu locul doi. Sper sa raman pe traseu, pentru ca urmeaza niste probe speciale deosebit de frumoase, intr-un decor fantastic”, a punctat Spitzmuller. Dupa inca 2 zecimi de secunda, a terminat Titi Aur, care este bine plasat pentru lupta pe macadam, unde se simte foarte bine. „Organizarea a fost ireprosabila, si am imbinat mersul la spectacol cu eficienta. Acum, sa vedem ce va fi pe macadam”, a afirmat multiplul campion national.

Rezultate Ziua 1

ordine de start pentru ziua 2

Raliul „Tara Barsei Dunlop – SEAT” este sustinut de Goodyear Dunlop Tyres Romania si SEAT Romania, in calitate de parteneri oficiali, Baneasa Shopping City, Hotel Ramada Brasov, Espavo Brasov, Magnolia Shopping Center, Policolor SA (KLAR) in calitate de parteneri.