Cine va iesi victorios din „Triunghiul Bermudelor” ?

  • Un macadam periculos de bun
  • Se anunta o zi infernala

Ziua a doua a Raliului „Tara Barsei Dunlop SEAT” va fi cea a lucrurilor serioase. Spectacolul a fost la Baneasa Rally Show, in timp ce in „Triunghiul Bermudelor”, adica Triunghiul Sacele-Predeal Azuga, se va desemna castigatorul.

Un macadam periculos de bun
Vor fi 7 probe speciale, pe un traseu „periculos de bun”, asa cum l-a caracterizat multiplul campion Titi Aur. „Este un macadam fara nici macar o groapa. As putea spune ca este un fel de asfalt cu praf, dar extrem de periculos, intrucat aderenta va fi doar pe urmele celor dinainte, vreo 10 centimetri ideali. Si este greu sa te mentii pe aceasta trasa”.

Se anunta o zi infernala

Tot Titi Aur a prefatat aceasta zi fierbinte, atat la propriu, cat si la figurat. „Evident este faptul ca Gergo Szabo si Bogdan Marisca vor lupta pentru primul loc in clasamentul general. Teoretic, cu sanse matematice sunt cam 8-9 piloti, dar cei doi s-au distantat si practic doar ei se vor bate pentru titlu. Numai ca nu se poate spune ca totul s-a decis. Se pot intampla multe. Minuni s-au mai vazut in anii trecuti. Au mai fost cazuri cu piloti distantati, dar care pe final de sezon au pierdut totul. Daca ei se vor lupta pentru titlu, noi, ceilalti, ne vom bate precum chiorii pentru locul 3 al clasamentului general”, a precizat Aur, care a continuat, referindu-se la lupta din Raliul „Tara Barsei Dunlop SEAT” : „Sunt 8-9 echipaje, care emit pretentii la victoria de etapa. Va fi o zi infernala, cu lupte la baioneta pe macadam”.

Raliul „Tara Barsei Dunlop – SEAT” este sustinut de Goodyear Dunlop Tyres Romania si SEAT Romania, in calitate de parteneri oficiali, Baneasa Shopping City, Hotel Ramada Brasov, Espavo Brasov, Magnolia Shopping Center, Policolor SA (KLAR) in calitate de parteneri.