Spectacol si lupta pentru puncte in Citroën Racing Trophy Romania

Dupa accidentul lui Alex Filip din Raliul Sibiului, Danny Ungur, Vlad Cosma si Nistor Duval sunt pilotii inscrisi in Citroën Racing Trophy Romania care vor lua startul in Raliul Tara Barsei, etapa a sasea din Campionatul National de Raliuri.

Danny Ungur, Vlad Cosma si Nistor Duval sunt pilotii care vor incerca sa castige o suma cat mai mare, din cei 15.300 Euro pusi in joc in Citroën Racing Trophy Romania, la Raliul Tara Barsei. Alex Filip, cel mai bun pilot din Citroën Racing Trophy Romania in 2009, nu va lua startul in aceasta etapa deoarece Citroën-ul C2 R2 Max nu a putut fi reparat dupa accidentul din Raliul Sibiului. „Sunt foarte trist ca nu voi putea lua startul in aceasta etapa. Am incercat sa gasesc o solutie pentru acest raliu, dar din pacate va trebuie sa-i sustin pe colegii mei din Citroën Racing Trophy Romania de pe margine”, a spus Alex Filip, inaintea etapei din acest weekend.

Dupa ce au terminat pe locul doi in Raliul Sibiului, Danny Ungur si Toni Avram, liderii din Citroën Racing Trophy Romania cu un total de 27 de puncte, vor incerca sa transeze in favoarea lor lupta de la grupa A. „Am revizuit motorul si suspensia masinii noastre si cred ca avem o sansa mare sa castigam grupa A. Obiectivul nostru este acelasi sa devenim campioni la grupa A, si vom lupta pentru acest lucru atat cat mai sunt sanse matematice, si sa ne impunem in Citroën Racing Trophy. In Raliul Tara Barsei avem tot ce trebuie pentru a obtine un rezultat bun”, a spus Danny Ungur.


Pentru Danny Ungur, unul dintre principalii adversari atata in lupta de la grupa A, cat mai ales in Citroën Racing Trophy, este Vlad Cosma. Despartiti de doar doua puncte in ierarhia trofeului, atat cat a fost diferenta si in secunde la Raliul Sibiului, lupta dintre cei doi se anunta extrem de interesanta.”Vreau ca anul acesta sa castig macar o data la grupa A. Mai sunt inca trei etape pe macadam, iar Raliul Tara Barsei este prima dintre ele. Pentru aceasta etapa am primit un upgrade la suspensie si sunt sigur ca vom fi mai competitivi decat la Sibiu”, a spus Vlad Cosma, care, impreuna cu copilotul sau Florin Dorca, au adunat, pana acum, 25 puncte in Citroën Racing Trophy Romania.

Urmarit de ghinion in prima parte a sezonului, Nistor Duval nu va fi, cu siguranta, spectator in lupta pentru un loc pe podium la grupa A. „Macadamul este suprafata mea preferata, dar tinand cont de tot ce s-a intamplat pana acum nu mai vreau sa fac niciun pronostic. Voi face insa tot posibilul sa obtin un rezultat cat mai bun si sa adun puncte in clasamentul Citroën Racing Trophy”, a spus si Nistor Duval.

Raliul Tara Barsei va incepe vineri, 27 august, cu un show si o super speciala in Bucuresti la Baneasa Shopping City, iar sambata, 28 august, pilotii se vor infrunta pe restul de probe speciale, cu o lungime totala de 101,5 kilometri, din zona Sacele – Predeal – Azuga.

Laura Antonov – Citroen Romania

www.citroen.ro