Lucian Gârbacea jr. și Simone Tempestini în mașină cu George Grigorescu la Raliul Țara Bârsei

* foto : Lucian Girbacea jr.

Raliul Țara Bârsei marchează revenirea în raliuri a talentatului pilot Lucian Gârbacea Jr. și debutul lui Simone  Tempestini, fiul lui Marco Tempestini , în Campionatul Național de Raliuri Dunlop.

A doua etapă de macadam din acest sezon este și o ocazie bună pentru continuare programului prin care George Grigorescu oferă posibilitatea unor piloți care nu au putut concura în întregul sezon să piloteze una din mașinile forlighter. De această dată mașina forlighter a Cupei Dacia va fi pilotată de Lucian Gârbacea jr., un real talent în sportul cu motor care astfel revine în mașina de raliu după o absență de peste un an.

Lucian îl va avea în dreapta pe George Grigorescu atât la super speciala de la Băneasa Shopping City cât și pe 4 din probele speciale de sâmbătă 28 august.

* foto : Simone Tempestini

Pe celelalte trei probe speciale, George Grigorescu îl va avea în mașină pe Simone Tempestini. Simone va ocupa locul navigatorului în Raliul Țara Bârsei, urmând ca de la Raliul Aradului, după ce va împlini 18 ani, să stea pe scaunul din stânga. Juniorul Tempestini profită de aceste ultime raliuri din actualul sezon al C.N.R.D pentru a se acomoda cu Dacia Logan urmând ca din 2011 să concureze în Cupa Dacia.