Un an de victorii – O surpriză pentru fanii echipajului 99

Edwin Keleti şi Victor Ponta marchează un an de la debutul Renault-ului Clio R3 maxi EVO 2009 în Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop. Echipajul  a făcut o alegere inspirată cu această maşină  dar şi cu precedentul Renault Clio RS, care le-au adus nu mai puţin de opt victorii consecutive în ultimul an. Pentru a marca momentul, Edwin Keleti şi Victor Ponta  anunţă şi lansarea site-ului oficial al echipajului.

Edwin Keleti: Raliul Ţara Bârsei   este un moment important pentru noi pentru că se împlineşte un an de când a debutat maşina noastră, Renault Clio R3 Maxi EVO 2009,  în Campionat. Am început cu o victorie şi acum putem vorbi de opt victorii consecutive obţinute în 2009 şi 2010. Evident, ne dorim foarte mult să nu întrerupem acest lanţ şi să ne consolidăm şi mai mult poziţia de lideri la grupa A. Fiind vorba de un moment, să-i spunem aniversar, ne-am gândit împreună cu Victor să lansăm şi pagina de internet a echipajului www.keleti99ponta.ro . Cred că vom putea astfel să fim şi mai aproape de fanii noştri şi să le oferim cât mai multe amănunte despre proiectele şi evoluţiile noastre.



Victor Ponta a avut ocazia ca înainte de startul în Raliul Ţara Bârsei să stea în dreapta pilotului BP FORD ABU DHABI W.R.T.  Jari-Matti Latvala aflat pentru două zile în ţara noastră.  Bucuros că a avut şansa să-l vadă la lucru pe pilotul finlandez, Victor se pregăteşte de cursa de vineri şi sâmbătă: Vreau să felicit în primul rând organizatorii Raliului Ţara Bârsei  pentru inspirata ideea de a organiza o superspecială în Bucureşti. Cât priveşte parcursul nostru, îmi doresc ca etapele ce au mai rămas (n.r. trei) să fie lipsite de ghinioane şi incidente. Sper să mergem bine şi să ne consolidăm poziţia în clasament.

Edwin Keleti şi Victor Ponta sunt liderii  clasamentului general la grupa A în Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop cu un total de 125 de puncte obţinute în urma celor cinci victorii consecutive. Rezultatele de pînă acum se datorează şi partenerilor  echipajului din acest sezon: Jack Daniel’s, Renault România, Pirelli România, Colgate-Palmolive (România) prin Mennen Speed Stick, Rin Grand Hotels, Ixell şi Autovit.ro.

Raliul Ţara Bârsei se va desfăşura vineri 27 şi sâmbătă 28 august. În prima zi va avea loc o superspecială în Bucureşti, după care concurenţii se vor deplasa la Braşov. Sâmbătă se vor parcurge contra-cronometru alte şapte probe speciale în zona  Azuga, Predeal şi Săcele.

p.r. 4media.ro Bogdan Roşca

credit foto: rallyphoto.ro