Ultima reprezentație din 2011

Campionatul Național de Raliuri Dunlop are programat în acest week-end la Bacău, ultimul act din sezonul 2011.

 

Bacăul se află în premieră în postura de gazdă a unei etape a CNRD și este de așteptat ca publicul să fie prezent în număr mare pe traseul de concurs în ciuda unor condiții atmosferice ceva mai puțin prietenoase.

 

Echipajul COSMOTE, Titi Aur/Karoly Borbely și-a propus pentru această ultimă rundă să ofere fanilor o evoluție spectaculoasă.

 

 „Traseul este foarte frumos și interesant, însă poate un pic prea rapid. Din păcate ca de fiecare dată trebuie să existe și un minus, în acest caz fiind vorba despre scoaterea din concurs a ultimei Superspeciale pe care o vom parcurge numai pentru spectacol,a declarat Titi Aur înaintea startului.

 

Raliul Moldovei Comfert 2011 va debuta vineri, 14 octombrie la ora 14:01, în programul primei zile fiind prevăzute trei probe speciale, ultima dintre acestea fiind Superspeciala Selena ce se va desfășura pe circuitul de karting omonim și care are programat startul la ora 16:28.

 

Ultima etapă din 2011 se va încheia sâmbătă după parcurgerea a încă zece probe speciale, sosirea urmând să aibă loc cu începere de la ora 17:20.

 

Echipajul Titi Aur/Karoly Borbely este susținut în sezonul 2011 de Cosmote, Smailo, Asirom, EnergoBit, Jack Daniel’s, thegroup şi Michelin.