Marco Tempestini castiga prima speciala a Raliului Clujului

 

Marco Tempestini semneaza scratchul primei si singurei probe speciale din programul zilei de astazi a Raliului Clujului, Superspeciala Polus Center, devenind astfel primul lider al cursei dupa ce a stabilit timpul de referinta de 1:10.9 secunde. Pe locul secund s-a clasat clujeanul Bogdan Marisca, acesta fiind doar cu 1,2 secunde mai lent decat Tempestini. Bogdan este castigatorul ultimelor doua editii ale Raliului Clujului si principalul favorit in raliul “de casa”. Ultima pozitie a podiumului Ps 1 este ocupata de Horatiu Savu, care a luat startul si in calitate de organizator al acestui raliu, terminand in spatele liderului la 2,4 secunde.

 

 

In clasamentul automobilelor cu doua roti motrice, cel mai rapid a fost Alexandru Filip, acesta aflandu-se la al treilea raliu cu noua sa masina, un Renault Clio R3. La o zecime de secunda in spatele lui Alex, s-a clasat Vlad Cosma, clujeanul pilotand un Citroen C2 R2 Max. Campionul national al Bulgariei in 2010 la Grupa A, Tihomir Stratiev, se claseaza pe locul trei in cadrul acestui clasament, fiind cu 1,5 secunde mai lent decat Alex Filip.

 

 

Maine sunt programate restul probelor speciale, cinci la numar, care insumeaza 101 km contracronometru. Ziua incepe la ora 10:21 iar startul pe speciala cu nr.2 este programat pentru ora 11:24.

 

Plan Orar