Titi Aur: „Un raliu superb”

  • Încântat de traseul de la Iaşi, Titi Aur şi-a propus să recupereze terenul pierdut în etapa precedentă.
  • Două zile de concurs pline şi o Superspecială în Iaşi sunt propunerea făcută publicului de organizatorii penultimei etape.

 

Penultima etapă a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2011 se va desfăşura în acest week-end la Iaşi. Organizatorii propun publicului două zile de concurs pline şi o probă spectacol pe străzile Iaşiului în după amiaza zilei de vineri, probă ce va debuta la ora 17:00 şi va fi transmisă în direct pe posturile TVR 3 respectiv TVR Iaşi.

Echipajul Cosmote, Titi Aur/Karoly Borbely este pregătit să răspundă provocării lansate de organizatorii ieşeni, cei doi având ca obiectiv recuperarea terenului pierdut în etapa precedentă şi revenirea în topul clasamentului.

 

După prima zi de recunoaştere a traseului, multiplul Campion Naţional a concluzionat: Raliul este superb! Probele speciale sunt mai bune ca anul trecut şi nu mai există porţiuni cu noroi. Toată zona a fost refăcută, însă traseul este foarte alunecos, cu multe „bile”. Va fi mai dificil decât anul trecut însă cu siguranţă va fi o cursă interesantă. Împărţirea probelor speciale în două zile de concurs reprezintă o variantă bună iar „Râpa Galbenă” este una dintre cele mai frumoase superspeciale din campionat.

 

Raliul Iaşului Dunlop 2011 va debuta vineri, 23 septembrie la ora 11:01, în programul primei zile fiind prevăzute cinci probe speciale, ultima dintre acestea fiind Superspeciala Râpa Galbenă ce are programat startul la ora 17:00. Penultima etapă se va încheia sâmbătă după parcurgerea ultimelor patru probe de clasament, sosirea din etapa cu numărul 8 urmând să aibă loc cu începere de la ora 16:56 în faţa Primăriei din Iaşi.       

 

Echipajul Titi Aur/Karoly Borbely este susținut în sezonul 2011 de Cosmote, Smailo, Asirom, EnergoBit, Jack Daniel’s, thegroup şi Michelin.