Raliul Sibiului 2011 – rezultate provizorii pana diseara

Raliul Sibiului 2011 s-a terminat mai repede cu o proba speciala, din cauza incidentului in care care a fost implicat echipajul Vali Porcisteanu / Dan Dobre. Pana la solutionarea contestatiei referitoare la excluderea lui Gergo Szabo, rezultatele Raliului Sibiului sunt provizorii.

 

 

Speciala cu numarul 11 din Raliul Sibiului a fost intrerupta, dupa incidentul in care a fost implicat echipajul Vali Porcisteanu/Dan Dobre. In timpul desfasurarii probei pe drumul judetean, inchis complet circulatiei publice intre orele 13:00 si 19:00, doi motociclisti au intrat pe traseu, in sensul invers desfasurarii competitiei, unul dintre ei fiind acrosat de masina pilotata de Vali Porcisteanu. Imediat dupa incident, motociclistul a primit primul ajutor la fata locului si a fost transportat la spital. In urma unui control amanuntit, s-au constat doar cateva contuzii, conducatorul motocicletei neavand nevoie de spitalizare. In urma cercetarilor, s-a constatat si ca persoana implicata nu avea carnet de conducere categoria A pentru a putea conduce motociclete, iar motocicleta cu care circula nu era inmatriculata.

 

 

Dupa incident, ultima proba din Raliul Sibiului a fost neutralizata, iar pe primele trei locuri s-au clasat echipajele Gergo Szabo / Zoltan Kohler, Marco Tempestini / Dorin Pulpea si Dan Gartofan / Mihai Lazarescu. Imediat dupa terminarea raliului, echipajul Gergo Szabo / Zoltan Kohler a fost exclus pentru service ilegal, echipa pentru care concureaza depunand insa o contestatie. Pana la solutionarea acesteia, rezultatele sunt provizorii.

 

 

In clasamentul automobilelor cu doua roti motrice situatia este clara, Simone Campedelli, pe un Citroen DS3 R3, reusind sa castige, urmat de George Grigorescu si Alex Filip.

 

 

Pe lista castigatorilor in Raliul Sibiului se afla si: Dan Magos (Rally Sprint),  Marco Tempestini (clasa 2), Gergo Szabo (clasa 3), Simone Campedelli (clasa 5), Vlad Cosma (clasa 6), Cristian Toader (clasa 8), Francois Delecour (clasa 9), Catalin Berari (clasa 11), Daniel Ungur (clasa 19), Jack Daniels RT (echipe), Sebastian Barbu (Cupa Dacia) si Simone Campedelli (Juniori).