Obiectivul nostru, un nou pas catre titlu!

Dupa succesul de la Arad, care i-a readus pe prima pozitie a ierarhiei absolute a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2011, Vali Porcisteanu si Dan Dobre abordeaza etapa a saptea a intrecerii interne cu moralul la nivel maxim. ”Aveam incredere in fortele noastre si, pana la urma, daca nu era acel incident de la finalul ultimei probe de la Sibiu, nici macar nu exista acest intermezzo. Nu mai trebuie insa sa ne uitam in trecut, ci sa ne concentram asupra etapelor care urmeaza. Suntem pe primul loc, pozitie pe care o ocupam inca dupa prima runda si pe care ne-am propus-o drept obiectiv final, iar acum trebuie sa ne canalizam energiile pentru a obtine rezultatele care ne pot conduce la realizarea acestuia”, spune Vali Porcisteanu.

 

Si pentru ca, mereu, cel mai greu examen este cel care urmeaza, firesc, gandurile lui Vali si ale copilotului sau, Dan Dobre, se indreapta catre Raliul Tara Barsei Dunlop-Klar Professional, eveniment care debuteaza in aceasta dupa-amiaza, in Bucuresti, cu Superspeciala Baneasa Rally Show. ”Vom merge, ca de fiecare data, la spectacol, cu atat mai mult cu cat acesta reprezinta singurul prilej in decursul campionatului sa le oferim fanilor bucuresteni o imagine a ceea ce inseamna raliurile”, spune Vali. Pentru a continua: ”Fara indoiala insa, competitia adevarata este programata sambata, pe drumurile forestiere din triunghiul Azuga-Sacele-Predeal. Ne asteapta o zi lunga si probe extrem de selective, mai ales daca o sa si ploua, asa cum se anunta. Sunt multe zone cu portiuni care oricum sunt foarte alunecoase din pricina ”bilelor” de diverse dimensiuni puse pentru a astupa gropile. Iar Susaiul este cam denivelata si cu multe pietre infipte in pamant, care vor toca gumele. Sper ca am reusit, impreuna cu Dan, la recunoasteri, sa descoperim toate zonele periculoase si ca vom reusi un parcurs curat si un rezultat care sa ne permita sa abordam cele doua etape care urmeaza cu sanse si mai mari la titlu”, a afirmat Porcisteanu.

 

Firesc, pornind din postura de lider al campionatului si de castigator al editiei de anul trecut, echipajul sustinut de Prista Oil, distribuitorul uleiurilor Valvoline in Romania, spera sa-si treaca in cont cel de-al patrulea succes in acest sezon. Insa, dupa cum spune Vali, vor ataca fara sa-si asume riscuri inutile, lupta pentru titlu fiind o competitie in care un cuvant greu de spus are si regularitatea cu care obtii un numar mare de puncte.

 

Vali Porcisteanu si Dan Dobre le multumesc sponsorilor principali, Prista Oil, distribuitorul oficial al uleiurilor Valvoline,  si Vallino, ca si colaboratorilor lor: Pirelli, Colina, Exedge, actioncamera.ro, Pilot Power Tuning, Corsig.