Detalii si program Gala Campionilor 2012 – Update

 

Vali Porcisteanu, Titi Aur, Marco Tempestini, Danny Ungur si Alex Mirea sunt pilotii care vor face spectacol sambata 15 decembrie 2012 in centrul orasului Sinaia, la Rally Show-ul traditional care precede Gala Campionilor organizata de Federatia Romana de Automobilism Sportiv (FRAS). Lor li se alatura pentru prima data pilotii de la drift Gabi Onofrei, Nicolae Dobre si Iulian Jumuga, dar si cativa piloti din Campionatul National de Indemanare Auto si Campionatul National de Slalom Paralel. Acestia vor avea drept copiloti persoane publice, autoritati locale si jurnalisti, care vor testa astfel emotiile si adrenalina intr-o masina de curse condusa cu maiestrie de unii dintre cei mai buni sportivi licentiati FRAS.

 

Rally Show-ul va incepe la ora 11:00 in centrul orasului Sinaia si va dura 2 ore jumatate. Apoi, de la ora 18:00 Casino Sinaia va gazdui in Sala Oglinzilor “Gala Campionilor 2012” la care vor fi premiati cei mai buni sportivi din toate campionatele organizate de catre sau sub egida FRAS.

 

De asemenea, la acest eveniment vor fi acordate si carnetele de “Maestru al Sportului” precum si o serie de mentiuni jurnalistilor, fotografilor , ofiterilor de presa si altor persoane care au contribuit la promovarea competitiilor de automobilism sportiv in anul 2012.

 

Gala 2012_distributia la mese

 

sursa: Fras.ro

2 thoughts on “Detalii si program Gala Campionilor 2012 – Update”

Comments are closed.