Emisiunea Speed – powered by NRA se va difuza pe Motors TV

  • Emisiunea Speed este un proiect care a ajuns la sezonul al 10-lea si care a totalizat 62 de editii dedicate Campionatului National de Raliuri al Romaniei;
  • Incepand cu2013, inpremiera pentru Romania, toate rezumatele raliurilor din CNRD vor fi transmise pe Motors TV;
  • Vineri, 14 decembrie 2012, incepand cu ora 23:05, va fi difuzat rezumatul sezonului 2012;
 

Incepand cu sezonul 2013, Campionatul National de Raliuri al Romaniei va beneficia de o mediatizare la nivel european. Emisiunea Speed – powered by Napoca Rally Academy va fi transmisa in premiera pe postul de televiziune Motors Tv.

 

Speed este un proiect ambitios, inceput in urma cu 9 anila Brasov. In2004, Laura si Razvan Radache, impreuna cu Razvan Tirea, realizau cate un reportaj de 15 minute dedicat fiecarei etape din Campionatul National de Raliuri, care era difuzat in cadrul emisiunii de sport de pe postul local de televiziune, Mix Tv Brasov.

 

Au urmat cinci sezoane, cu emisiuni distincte dedicate raliurilor din Romania, pe acelasi post local de televiziune. Speed, „copilul de suflet”, cum le place Laurei si lui Razvan Radache sa-l numeasca, a trecut si prin momente mai grele si atunci a beneficiat de sprijinul unor piloti precum Dan Girtofan, Manu Mihalache sau Tomi Abraham.

 

Incepand cu 2011, an in care producatorul video Laviniu Lazar s-a alaturat colectivului Speed, Napoca Rally Academy s-a implicat in acest proiect, gazduind emisiunea exclusiv pe siteul echipei, iar in 2012, aceasta a fost difuzata pe doua posturi nationale de televiziune, Transilvania LIVE si Dolce Sport.

Dupa 9 ani, Speed a totalizat nu mai putin de 62 de editii dedicate Campionatului National de Raliuri, emisiuni care au insemnat totodata si multe nopti pierdute la montaj, sute de ore de filmare si zeci de mii de kilometri parcursi in Romania, dar si in afara tarii. „Vreau sa le multumesc tuturor celor care ne-au sprijinit si ajutat de-a lungul celor noua ani in realizarea emisiuniia spus Razvan Radache.

 

Incepand cu sezonul 2013, emisiunea Speed – powered by Napoca Rally Academy va fi difuzata si pe postul european de televiziune, Motors TV. „Pentru noi este o mare satisfactie profesionala. Copilul nostru s-a facut mare si pleaca sa cunoasca lumea, dar mai ales sa se faca remarcat! a adaugat Laura Radache.

 

Inceperea colaborarii cu Motors TV este un moment foarte important pentru intreaga echipa Speed si suntem foarte bucurosi ca, dupa ani de munca sustinuta, meritele noastre sunt recunoscute de una dintre cele mai mari retele de televiziune specializate in motorsport. Aceasta colaborare constitue o premiera pentru Romania si sunt convins ca poate contribui la mediatizarea motorsportului romanesc si, de ce nu, la dezvoltarea lui viitoare. a spus si Laviniu Lazar.

 

Motors Tv este o televiziune europeana de specialitate, care emite in 36 de tari si este receptionata in peste 9 milioane de case, avand continutul audio asigurat in limba engleza, spaniola, olandeza, greaca si germana. Vineri, 14 decembrie, incepand cu ora 23:05, Motors TV va transmite prima emisiune Speed, un rezumat al sezonului 2012 din Campionatul National de Raliuri Dunlop.

 

Intotdeauna am apreciat activitatea pe care echipa Speed a desfasurat-o. Faptul ca emisiunea va fi transmisa si pe postul european de televiziune Motors TV ma bucura si reprezinta o recunoastere a calitatii emisiunii.a declarat Marco Tempestini, liderul Napoca Rally Academy.

2 thoughts on “Emisiunea Speed – powered by NRA se va difuza pe Motors TV”

Comments are closed.