PREDATOR vs. CNR

Dupa un loc 2 la Raliul Sibiului si un abandon la urmatoarea etapa de la Arad, Romulus Preda reusea anul trecut cea mai inalta pozitie in utimele trei etape din Campionatul National de Raliuri la clasa 19. Astfel echipajul Romulus Preda/ Cristian Baciucu termina sezonul 2011 pe locul secund la o diferenta de doar 11.5 puncte fata de cea mai inalta pozitie la clasa 19.

 

In acest an, cel caruia i se mai spune si Predator, va ataca locul 1 al clasei 3 la volanul Mitsubishi-ului sau EVO 9 alaturi de acelasi copilot Cristian Baciucu. Competitia va fi acerba si in acest an, peste 10 piloti anuntandu-si participarea la aceasta clasa cu ocazia etapei care deschide sezonul competitional de raliuri din tara noastra. 

 

Munca asidua pentru finalizarea masinii de concurs a fost dusa la bun sfarsit de talentata echipa de mecanici condusa de Mario Laslo, reusind chiar la inceputul acestei saptamani sa termine la timp bolidul Mitsubishi. “Am avut un start un pic mai greoi insa am recuperat spre final si am reusit sa punem la punct masina pentru Raliul Brasovului. Am avut multe nopti nedormite insa satisfactia noastra este ca suntem gata pentru Brasov si speram ca Predator-ul sa faca o figura frumoasa si sa prinda podiumul. Ii multumesc pe aceasta cale si lui Razvan “Copilu’ ” Chelaru care a pierdut multe nopti alaturi de mine pentru a definitiva masina.” declara Mario Laslo inainte de plecarea la Brasov.

 

Romulus Preda declara de la Brasov in aceasta dimineata: ” Revenim pe asfalt dupa o lunga perioada de timp si Brasovul este un raliu care ne place foarte mult. Din cauza ca masina a fost reconstruita total si finalizata abia la inceputul saptamanii nu am avut timp sa facem teste, insa vom vedea astazi la Shakedown cum se va comporta si vom finaliza ultimele setari cu aceasta ocazie. Avem emotii, insa vizam o clasare in primii trei la general. Doresc sa multumesc pe aceasta cale lui Nea’ Victor (n.r. Victor Baldescu) si familiei mele care ma sustine in continuare, precum si echipei de mecanici condusa de Mario, care a ne-a pregatit masina. Va asteptam pe toti cu drag la Brasov.”

 

Si in acest an echipajul cu numarul 77 mizeaza pe sprijinul partenerilor traditionali Autosolution si Eurolines si va invita sa fiti alaturi de ei si sa ii sustineti pe probele speciale de la Raliul Brasovului.

5 thoughts on “PREDATOR vs. CNR”

  1. Multumim pentru cuvintele frumoase si gindurile bune ! Speram din tot sufletul sa nu dezamagim!
    Va asteptam pe probe precum si la standul TUI TRAVEL CENTER deschis la Transylvania Tourism Fayr – Brasov Business Park in perioada 30 Martie – 01 Aprilie !

  2. bravo, bravo! va doresc un parcurs demential si un rezultat pe masura talentului….cristian, trage de tine….stiu ca poti mai mult!

  3. Predator-ul are un suflet mare,mare de tot, si chiar daca o mai ia razna cu nervii cateodata noi il apreciem pentru talentul cu care piloteaza.
    Respect !

  4. mersi edy pentru cuvintele frumoase spuse despre noi mecanicii care nimeni nu vorbeste…….nimeni nu ne vede……

Comments are closed.