Adrian Raspopa revine in CNRD pe un Citroen DS3R3

După o absenţă de patru ani din cadrul grupei A, actualmente clasa 5 (două roţi motrice), pilotul oneştean Adrian Răspopa, fost campion naţional al grupei în 2005, 2006 şi 2008 revine în Campionatul Naţional de Raliuri participând pe 5-6 octombrie 2012 la Raliul Iaşiului.

 

Pentru Adrian această revenire reprezintă startul unui program gândit pe trei ani de zile împreună cu compania Comfert Bacău şi societatea Pambac. Astfel echipajul nou format, Comfert Rally Team, compus din Adrian Răspopa şi Cătălin Grigoriu, se va alinia la start cu o maşină nouă pregătită în garajele Automeca Franţa. Este vorba despre un Citroen DS3R3, un model care în prezent câştigă toate campionatele în grupele 2WD (2 wheel drive).

 

Muncim la acest proiect de un an de zile, reuşind într-un final să punem la punct toate detaliile astfel încât sa mai prindem o etapă în acest an (Raliul Iaşiului) împreună cu noul meu copilot, Cătălin, facem săptămânal antrenamente pentru a reuşi sudarea echipajului într-un timp cât mai scurt. Pentru Raliul de la Iaşi aşteptările noastre sunt de a ne împrieteni cât mai repede cu maşina şi cu noua echipă de asistenţă condusă de Mugurel Pîrscoveanua declarat Adrian Răspopa.

 În cei patru ani de zile Adrian Răspopa nu şi-a ieşit din ritm el pilotând Mitsubishi Evo9, Skoda Fabia Super 2000, dar nu a reuşit să găsească finanţare pentru un sezon complet de curse. Mulţumită companiei Comfert una dintre cele mai importante societăţi din România ce se adresează producătorilor agricoli, Adrian Răspopa se gândeşte deja la sezonul 2013 când speră să obţină cel de-al 4 lea titlu de campion în gadrul grupei 2WD.

 

La finalul interviului cu Mugurel Pirscoveanu de acum doi ani puteti reciti gandurile acestuia despre noul model de raliuri lansat de Citroen.