Un DJ face “arogante” la curse

Invitatul echipei Avia Motors & Alto Syncro, George Vintila, a promis inainte de etapele de coasta de la Paltinis ca va duce cu el toate glumele pe care le-a auzit vreodata dar si haosul specific impatimitilor de sporturi extreme. Incantatiile vedetei Pro FM au avut efect astfel ca etapa de vineri a fost una inundata in ploaie si ceata. In plus, suprafata denivelata a facut ca proba dela Paltinis sa fie de departe cea mai dificila din acest sezon.

 

In aceste conditii, Vintila, s-a simtit ca pestele in apa. Toate necunoscutele si precautiile care au macinat majoritatea concurentilor au fost ca si inexistente pentru DJ-ul de la volanul Fabiei RS TDI, vedeta Pro FM impunandu-se cu usurinta la categoria debutantilor. Mai mult, si-a facut simtita prezenta si in alte doua categorii unde a urcat pe podium (clasa H4 si automobile diesel).

 

foto: Sorin Pop – Rallyzoom.ro

 “Imi plac sporturile in care ai nevoie de curaj si de nebunie. Si acum, sincer, cine ar refuza sa piloteze intr-o cursa de viteza in coasta daca i s-ar ivi ocazia, asa dintr-o data? Si daca tot am venit pana la Paltinis am zis sa le ofer ceva si celor care mi-au oferit aceasta sansa. Asa ca am mers cu tupeu. Eu zic ca e bine pentru un biet DJ...a declarat George Vintila, cum era de asteptat, pus pe glume, in fata camerei de filmat.

  

Andrei Mitrasca, pilotul principal al echipei a reusit vineri un rezultat excelent fiind clasat pe un surprinzator loc opt in ierarhia generala. Intrebat de unde a gasit dintr-o data viteza pentru a urca atat de sus in clasament, el a declarat “ I-am vazut timpii lui Vintila si am stiut ca e groasa. A trebuit sa trag de mine sa nu ma ajunga. Cand am vazut ca nu se potoleste, l-am amenintat. I-am zis “las-o mai incet ca ma faci de cacao”. A inteles, cred, dar un lucru e sigur: omul nu e cu toate tiglele pe casa”.

 

Nici cel de-al treilea membru al echipei nu s-a lasat mai prejos si a adus echipei doua rezultate meritorii in etapa de duminica. Despre Marius Petre si nu numai, Lucian Visan, team managerul echipei, a declarat “ Baietii astia mi-au consumat toate puterile in weekendul asta. Vineri au mers ca nebunii iar eu nu vedeam decat ploaie, ceata si o mie de feluri in care pot  face accident. Pe urma, a fost atmosfera din sanul echipei. Pana apucam sa spun doua vorbe despre strategie, despre gume sau suspensii, George spunea vreo cinci bancuri. In viata mea nu cred ca am ras asa de mult”.

 

Cu un bilant ce include masini intacte, rezultate peste asteptari, atmosfera destinsa si oameni care nu se gandesc decat la cum sa repete experienta Paltinisului, echipa Avia Motors & Alto Syncro asteapta cu nerabdare etapele de la Rasnov din 13-14 octombrie. Ca de obicei, partenerii echipei au fost Castrol Romania, Skoda Romania, Porsche Finance Group si Weltauto.