BCR Leasing Rally Team continua lupta la Iasi

Raliul de la Iaşi reprezintă pentru noi o premieră. Vom lua startul fără presiunea rezultatului, având deja asigurată victoria de campionat în categoria 2WD şi clasa 5. Asta nu face decât să facem o cursă în care spectacolul va fi mai important decât cronometrul. Cu toate acestea, plecăm de acasă cu gândul la victorie şi sunt absolut sigur că vom avea o luptă interesantă cu adversarii noştri Vlad Cosma şi Sebi Barbu, cărora li se va alătura şi Adi Răspopa.Traseul de la Iaşi îmi place foarte mult şi sper că nivelul organizării va fi superior celui din 2011. Îmi doresc să ne întoarcem din Moldova cu victoria în competiţia echipelor, dar să ne asigurăm şi numărul 10 pentru sezonul competiţional 2013.” – a declarat Alex Filip.

 

BCR Leasing Rally Team va lupta în această ultimă etapă a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2012 pentru supremaţia clasei 2 şi cea a echipelor.

 

 „A sosit şi finalul sezonului … ultima etapă, aşa cum ne-a obişnuit de mulţi ani, Raliul Iaşiului. La Iaşi am asistat de multe ori la „bătălii” care decideau campionii, bătălii date până pe ultima probă specială a raliului. Pentru noi, în acest an, jocurile sunt deja făcute, singurele „lupte” deschise fiind cele pentru supremaţia clasei 2 şi cea pentru echipe. Obiectivul este evident prima poziţie a clasamentului general, pentru a ne adjudeca astfel titlul la clasa 2, dar şi pentru a susţine echipa în vederea câştigării primului titlu naţional. Ca de obicei, maşina a beneficiat de o verificare foarte amănunţită şi este pregătită deja pentru celebrele probe speciale pe care, atât eu, cât şi Dan ne-am simţit foarte bine de fiecare dată! Mulţumim încă o dată tuturor partenerilor pentru susţinere. – Vali Porcişteanu

 

Alexandru Piţigoi, Director General Colina Motors, a concluzionat astfel înaintea ultimei etape: Mergem la Iaşi să terminăm ceea ce am început.  Obiectivul pentru etapa de la Iaşi este cucerirea titlului la echipe. Suntem conştienţi că nu va fi simplu, dar suntem încrezători în valoarea echipajelor noastre, în spiritul de echipă care ne mobilizează şi în puterea noastră de concentrare în orice confruntare cu adversari redutabili. Mulţumim noilor parteneri care s-au alăturat echipei şi sperăm să îi facem să fie mândri de acest parteneriat.

 

Raliul Iaşiului se va desfăşura în perioada 5 – 6 octombrie 2012. Cu o lungime totală de 417,75 km, competiţia va fi disputată pe 10 probe speciale de macadam şi 1,65 km asfalt, cu o lungime de 130 km.