Giri si-a stabilit obiectivul pentru Sibiu

„Vrem să ajungem cu bine la final și să luăm puncte”

 

Dan Gîrtofan și Adrian Berghea merg cu încredere la Raliul Sibiului, prima etapă de IRC găzduită de România, care contează și ca runda a 5-a a CNR Dunlop 2012. Chiar dacă se află în fața unui curse internaționale, care este pe deasupra și cea mai dură din campionat, Giri și Adi sunt încrezători în șansele lor de a face o figură frumoasă pe malurile Cibinului. După recunoașteri, Giri a oferit primele impresii asupra traseului pe care se va alerga, suprafețe ce conțin atât porțiuni de macadam, cât și de asfalt. Raliul Acropole este minciună pe lângă ce am găsit la Sibiu. Probele sunt frumoase, dar există unele porțiuni cu bolovani mari ieșiți pe drum. Va fi un raliu foarte lung, dar și foarte dificil”, a spus Giri.

Driverul brașovean a comentat și asupra duelului „în familie” cu Marco Tempestini și Gergo Szabo, care vor evolua și ei la Sibiu pe mașini Skoda Fabia S2000: Sperăm să avem un avantaj în fața lor pentru că am mai mers cu o astfel de mașină și știm la ce să te aștepți de la ea. Obiectivul nostru este însă să terminăm raliul cu materialul de concurs nevătămat și să luăm cât mai multe puncte”.

 

Dan Gîrtofan dorește să le mulțumească partenerilor principali Škoda România și Alexandrion Grup România pentru sprijinul lor, dar și celorlalți susținători foarte importanți, Mobil 1 prin Lubexpert România, Fidelis Energy România și www.prorallyperformance.ro, care au făcut posibil întregul proiect din 2012.