Meci egal intre selectionata pilotilor si selectionata All Stars

  • Mathieu Arzeno a fost golgeterul echipei pilotilor
  • Catalin Cursaru a fost golgeterul echipei pilotilor
  • Meciul a fost arbitrat de fostul arbitru international Aron Huzu

 

Echipa de fotbal a pilotilor a terminat la egalitate, dupa executarea loviturilor de la 11 metri, meciul cu o selectionata All Stars compusa din fosti fotbalisti si vedete.

 

Inaintea startului in Raliul Sibiului Romania, echipa pilotilor si-a aratat talentul si pe terenul de fotbal in fata unei selectionate All Stars, formata din fosti jucatori de fotbal si vedete. Echipa pilotilor a jucat in alb-rosu, in timp ce selectionala All Stars a intrat pe teren in echipament negru-portocaliu.

foto:Ovidiu Matiu

Echipa pilotilor, din care au facut parte Marco Tempestini, Michael Kogler, Mathieu Arzeno, Michael Burri, Alex Filip, Vlad Cosma si Adrian Dragan, a inceput meciul in forta si dupa doar doua minute de joc a deschis scorul prin francezul Mathieu Arzeno.   

 

Echipa All Stars, formata din fostii fotbalisti Catalin Cursaru, Cristian Ciocoiu, Lucian Cotora, Florin Cotora, Ovidiu Talvan, Nicolae Grigore si Razvan Simion, si-a revenit repede si a egalat prin Catalin Cursaru, golgeter al campionatului in sezonul 2001/2002. Dupa acest gol, echipa All Stars si-a dominat serios adversarii si au intrat la vestiare cu un avans de patru goluri, scor 5 la 1.

 

Echipa pilotilor si-a revenit dupa pauza prin reusitele lui Mathieu Arzeno si Michael Burri reducand astfel din diferenta. Arzeno, golgeterul echipei pilotilor, a ratat un penalty dupa faultul comis in careu de fostul portar al echipei Inter Sibiu, Lucian Cotora. Fostul arbitru international Aron Huzu a sanctionat imediat faultul, dar Arzeno a ratat lovitura de pedeapsa.

 

Razvan Simion, a marcat pentru 8 la 6, dar in ultimele minute ale meciului echipa pilotilor a reusit sa duca meciul la loviturile de departajare. Dupa executarea tututor loviturilor de la 11 metri, meciul s-a terminat la egalitate.