Obiective inalte pentru Alex Filip

Dupa doua etape internationale consecutive si o vizita in Vestul tarii, caravana intrecerii interne de raliuri revine in central tarii pentru a doua runda gazduita de Brasov si imprejurimile sale. Este vorba, evident, de cea de-a saptea editie a competitiei programate pe drumurile forestiere din “triunghiul” Sacele-Predeal-Azuga.

 

Echipajul cu numarul 10 abordeaza acest penultim raliu al sezonului avand deja indeplinit jumatate din obiectivul stabilit pentru acest an. Acest lucru nu inseamna insa o reducere a concentrarii sau scaderea dorintei de a face spectacol. La Arad am reusit sa ne asiguram matematic titlul de castigatori ai Clasei 5. Ne-am pregatit insa la fel de bine pentru Raliul Tara Barsei, o competitie la capatul careia vom incerca sa bifam si al doilea obiectiv al nostru, respectiv victoria in clasamentul 2RM. Sigur, nu pot sa nu recunosc ca suntem mai focusati pe rezultatul de final de sezon decat cel al etapei  brasovene, dar in egala masura vom incerca sa facem spectacol atunci cand vom avea posibilitatea, spune Alex Filip.

 

Traseul le propune concurentilor si o noutate. Detaliile ne sunt oferite de Bogdan Iancu: Este vorba chiar de Superspeciala programata in Brasov, pe dealul Colinei, unde se afla campusul Universitar Brasov. Este o zona care are un potential ridicat de spectaculozitate pentru o proba de raliu si ofera o multitudine de locuri de vizionat fanilor”. Iar Alex il completeaza: “Nu vom avea deloc o sarcina usoara, traseul fiind complet atipic fata de genul celor cu care suntem obisnuiti in cazul acestui tip de probe. Iar lucrurile sunt complicate de faptul ca intrecerea se va desfasura dupa lasarea intunericului. Vom trata Superspeciala cu maxima seriozitate, dar si cu dorinta de a le oferi fanilor cat mai multe clipe de spectacol. Si suntem convinsi ca o sa avem parte de o multime de fani, asa cum s-a intamplat mereu la Brasov. Lucru care o sa fie valabil si a doua zi. Etapa propune un traseu compact, foarte spectaculos si pe care schimbarile de ierarhie reprezinta o obisnuinta”.

 

Raliul Tara Barsei incepe vineri, cu superspeciala nocturna din Brasov, iar a doua zi propune probele de macadam din zona Sacele-Predeal-Azuga. “Se anunta o lupta stransa cuadversarii nostri traditionali – Vlad Cosma, Sebi Barbu si George Grigorescu- si sper sa ne regasim la finalul cursei, din nou, pe podium”, a mai precizat Alex.Filip.