Adrian Grigore – ne gandim la o prima medalie de aur pentru 2012

Echipajul Adrian Grigore/Marius Paunescu este pregatit pentru Raliul Timisului, a doua etapa din cadrul Campionatului National. Dupa abandonul de la Brasov, cauzat de o defectiune la cutia de viteze, pilotul bucurestean priveste cu optimism cursa de la Timisoara, mai ales ca pentru aceasta disputa si-a propus sa obtina prima pozitie a podiumului.

 

Adrian Grigore:Debutul in acest sezon a fost marcat de probleme, insa macar sunt multumit ca nu a fost nici vina mea, nici a mecanicilor. Pur si simplu am avut ghinion, de care sper sa scapam la Timisoara. Acum masina este in perfecta stare de functionare gratie echipei tehnice din Ungaria a lui Norbert Bereczki si a team-ului lui Bogdan Samoila, carora le multumesc pentru cat de bine si repede au lucrat.”

 

Adi si Marius au efectuat o sesiune de teste la finalul saptamanii trecute, in urma careia s-au aratat foarte multumiti de comportamentul bolidului Honda Civic.

 

Adrian Grigore: „Am avut destul timp pentru a face toate setarile si corectiile necesare. Suntem pregatiti pentru Timisoara si abia asteptam sa luam startul, pentru ca ne gandim la o prima medalie de aur pentru 2012.”

 

Raliul Timisului (asfalt) se desfasoara intre 27-28 aprilie.

 

Echipajul Adrian Grigore/Marius Paunescu multumeste sponsorului “BIBORTENI” si partenerilor traditionali: “IGOL” – lubrifianti, “CARPATI MOTOR” – dealer Honda, “IRISH GREEN”, “EUROPRIM” – transporturi, Restaurant “CERBUL CARPATIN”, “BALPER MEDIA”, Agentia de turism “TRIUNGHI”, Hotel “COTA 1400”.