Rally Show-ul de la Sibiu se va desfasura doar sambata

Sibiu-Santa Rally Show se va desfasura sambata 20 octombrie pe ultimii doi kilometri ai specialei Santa. Cursele de la toate clasele se vor desfasura intr-o singura zi.

 

Programat initial pentru zilele de vineri si sambata, Sibiu-Santa Rally Show se va desfasura intr-o singura zi. „Am decis sa anulam prima zi pentru a avea parte de mai mult spectacol sambata. Vineri era mai greu pentru spectatori sa ajunga pe proba si, in plus, vineri erau mai putini concurenti la start. Am decis sa organizam totul intr-o singura zi si cred ca asa ziua de sambata va fi una extrem de spectaculoasa”, a spus Sorin itu.
 
 
Programul zieli de sambata incepe la ora 07:30 cu recunoasterea traseului, dupa care urmeaza cursele de la clasele 2 + 3; 5 + 6; 9; Grupa H si Cupa Dacia Logan. Cel mai rapid pilot, indiferent de sensul de parcurgere al probei, va fi recompensat cu trofeul Santa Speed.
 
 
Traficul in zona va fi restrictionat doar pe drumul de macadam de la cabana Curmatura Stezii spre Paltinis in intervalul orar 07:00 – 19:00. Accesul pe drumul de asfalt spre statiunea Paltinis este deschis fara nicio restrictie pe timpul desfasurarii Sibiu-Santa Rally Show.