Publicitate

Peste doar trei zile la Hockenheim vom afla campionul acestui an in DTM unul dintre cele mai puternice campionate de turisme din lume. Constructorul BMW a revenit dupa o pauza destul de mare in DTM, de 20 de ani, si a facut-o mai bine decat se asteptau chiar oamenii aflati la conducerea echipei de motorsport. Bruno Spengler se afla in acest moment pe pozitia a doua in clasamentul general al pilotilor la doar trei puncte distanta de liderul Gary Paffett, iar la echipe BMW Team Schnitzer (nimeni alta decat echipa pe care am vizitat-o cu ocazia vizitei la Munchen) pe al doilea loc in clasament la 8 puncte diferenta de prima clasata.

 

In luna iunie am facut deplasarea la etapa demonstrativa care a avut loc pe stadionul olimpic din Munchen si cu aceasta ocazie am avut placerea si onoarea sa discutam cu cel care este responsabil de departamentul de motorsport de la BMW, directorul Jens Marquardt. Timp de jumatate de ora acesta ne-a raspuns la toate intrebarile si curiozitatile noastre si cu aceasta ocazie am putut intelege mai bine asteptarile si viziunea celor de la BMW Motorsport. Fanii WRC nu au fost nici ei uitati si din interviul de mai jos vor putea afla motivul pentru care MINI s-a retras din WRC.  

 

Comentarii

comentarii

Publicitate

One Response to “Interviu cu Jens Marquardt, directorul BMW Motorsport – video”

  1. […] In urma cu doi ani aveam ocazia sa stam de vorba pentru prima oara cu directorul BMW Motorsport, Jens Marquardt. Dupa doi ani de zile ne-am reintalnit cu omul care este responsabil cu succesul companiei bavareze in DTM, reusind sa castige doua titluri la constructori si unul al pilotilor. Odata cu sezonul 2014 BMW a adus in DTM noul model M4 DTM inlocuind legendarul model M3 DTM. Cum a influentat acest lucru evolutia BMW in DTM si ce parere are directorul diviziei de Motorsport despre acest nou model puteti afla si voi astazi in cele ce urmeaza. […]

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Motorsportnews.ro