Debut international pentru Szene si Botez

In perioada 20-22 septembrie 2013, Raul Szene si Sorin Botez vor participa in cadrul etapei de viteza in coasta Esthofen – St. Agatha, desfasurata langa Linz, in Austria. Pilotii Kremsmueller Rally Team vor incerca sa acumuleze cat mai multa experienta in urma acestei etape internationale.

Raul Szene
Raul Szene

Politica Kremsmueller Romania in ceea ce priveste angajatii sai presupune si o recreere prin sport. Astfel, o parte dintre angajatii companiei au ales sa practice automobilismul sportiv, participand in ultimii doi ani in cadrul unor competitii interne. In 2013, Kremsmueller Rally Team a mai facut un pas, inscriind mai multi piloti in Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop.

 

De aici si pana la consacrarea internationala a mai ramas un singur pas, Raul Szene si Sorin Botez urmand sa reprezinte Romania la Internationales Automobilbergrennen Esthofen – St. Agatha. Aceasta este etapa comuna in campionatul austriac si campionatul ceh de viteza in coasta, atragand numerosi participanti pe listele de inscrieri.

 

Ne-am propus si ne-am dorit sa mergem la aceasta etapa inca de la inceputul anului 2013.”  declarat Raul Szene. “Vom lua startul in Austria pentru a acumula mai multa experienta si pentru a vedea diferentele dintre etapele de coasta din Romania si cele internationale. Este ceva nou pentru noi si nu stim la ce sa ne asteptam.” a mai adaugat pilotul roman.

 

Raul Szene va pilota la etapa austriaca acelasi Mitsubishi Lancer EVO IX cu care participa si in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop, fiind inscris in Austria Division 1. Sorin Botez se va afla la volanul Mitsubishi-ului EVO VI Tommy Makinen si va fi inscris in in Austria Division 4.

 

Sorin Botez
Sorin Botez

Dupa aceasta experienta internationala, cei doi piloti Kremsmueller Rally Team vor putea fi vazuti in actiune in cadrul penultimei etape a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop, desfasurata la Rasnov in zilele de 28 si 29 septembrie 2013.