Viorel Ivan a pus punct seriei de raliuri fara victorie

Raliul Aradului Atrium Mall i-a oferit lui Viorel Ivan prilejul de a obtine prima victorie dupa cea obtinuta la Iasi, in 2011 si a urcat pe pozitia secunda a Trofeului Klar Macadam.

 

Cea de-a treia etapa de macadam din actuala stagiune a fost dominata de Raul Badiu, pilot care viza primul sau succes pe aceasta suprafata. Raul a inceput in forta, a mentinut un ritm ridicat constant si si-a adjudecat toate probele disputate in prima zi a competitiei, pe care o incheia ca lider detasat in ierarhia Cupei si pe pozitia secunda la Clasa 9. Florin Tincescu si Vlad Cosma s-au duelat pentru locul 2 pana pe ultima speciala a zilei, atunci cand au fost nevoiti sa abandoneze din cauza unor probleme tehnice. La masina lui Tincescu s-a rupt cureaua de la alternator, iar la masina pilotata de Cosma a cedat o planetara. Viorel Ivan profita de iesirea din competitie a celor doi si urca pe pozitia secunda, insa era la peste 4 minute de lider, in timp ce Octavian Tirnovean ocupa la finele zilei pozitia a treia.

_RBC5846

Ziua secunda a debutat cu o victorie a lui Tirnovean la prima parcurgere a Superspecialei. Pe proba urmatoare aveam sa asistam la o lovitura de teatru, Raul Badiu iesind din competitie prematur, asa cum s-a intamplat si in Delta Rally. Singura sa consolare este faptul ca si-a pastrat prima pozitie in clasamentul general ca urmare a faptului ca si secondantul sau, Tincescu, n-a reusit sa termine intrecerea.

 

Victoria i-a revenit, asa cum aminteam, lui Viorel Ivan, dupa 11 raliuri in care nu reusise sa simta dulcele gust al sampaniei rezervate invingatorului. Ivan este acum la numai 8 puncte de Tincescu in Trofeul Klar Macadam si si-a consolidate pozitia a treia in ierarhia generala a Cupei.

 

Octavian Tirnovean s-a clasat al doilea, iar Adrian Grigore a urcat pe ultima treapta a podiumului. Raul Olesch a ocupat locul 4 si a obtinut victoria in intrecerea debutantilor Cupei.

One thought on “Viorel Ivan a pus punct seriei de raliuri fara victorie”

  1. Mai exact ce a castigat Ivan? Scrie mare in titlu, scrie peste tot in articol ca "victorie".
    Victorie la ce? General? Clasa 9? Cupa Dacia? Debutanti?

    Voi ati citit articolul asta inainte sa-l publicati?

Comments are closed.