Bacau Rally Team evolueaza in fata propriilor suporteri

Suporterii Bacau Rally Team vor avea motiv de bucurie odata cu cea de-a saptea etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop. Cele patru echipaje Bacau Rally Team isi propun o evolutie fara greseala in fata fanilor de acasa, obiectivul de a obtine maximul de puncte posibile la fiecare clasa, ramanand neschimbat.  

 

 

127.48 de kilometri impartiti in 11 probe speciale vor avea de parcurs pe durata zilelor de vineri si sambata echipajele Bacau Rally Team, un public numeros fiind asteptat vineri la Superspeciala raliului, care va avea loc pe circuitul de karting din oras.

Adrian Raspopa Citroen DS3 R3

Cred ca este una dintre cele mai grele etape ale campionatului pentru mine, pentru ca va trebui sa pilotez in fata propriilor fani pe care nu vreau sa-i dezamagesc. Alaturi de copilotul meu, Catalin Grigoriu, am efectuat o sesiune de teste inaintea acestei etape intrucat am facut unele schimbari la masina si totul functioneaza perfect. Vom avea parte de niste probe foarte frumoase cu un macadam excelent si sper ca norocul sa revina alaturi de noi la etapa de acasa.” declara Adrian Raspopa cu doar cateva zile inainte de startul raliului.

 

Dan Girtofan si Adrian Berghea vor ataca podiumul la general. “Dupa penele de cauciuc de la Arad ne dorim ca totul sa functioneze perfect pentru a ne putea bate pentru podium la general, mai ales ca evoluam in fata fanilor echipei noastre. Cu siguranta proba regina de vineri in lungime de 26.22km care va fi parcursa de doua ori, va fi cea mai importanta a raliului si vom incerca sa atacam pe ea inca de la inceput. Asteptam cu drag Superspeciala unde sunt convins ca vom avea un numar impresionant de spectatori si vom incerca o evolutie care sa-i incante.” incheia Dan Girtofan inainte de a porni in aventura Raliului Moldovei Cotnari Bacau.  

 

Dupa o etapa de absenta de la Raliul Aradului, echipajul Rares Tomita/ Levente Csegzy revine in lupta clasei 3 la volanul aceluiasi Mitsubishi Lancer EVO 9. “Absenta de la Arad ne-a costat poate victoria in acest sezon la clasa 3. Acum ne dorim sa avem o evolutie lipsita de incidente neplacute si sa reusim sa obtinem puncte importante pentru echipa si bineinteles si pentru noi mai ales ca evoluam in fata fanilor din Bacau, etapa de casa a echipei noastre. Vom incerca sa nu ne asumam riscuri inutile insa vom forta pentru ca trebuie sa ne pastram locul secund pe care il detinem in acest moment la clasa 3.” explica Rares Tomita inaintea celei de-a saptea etape a Campionatului National de Raliuri.

 

Bogdan Samoila si Florin Cojocaru revin si ei dupa absenta de la Arad pentru a fi alaturi de echipa in etapa de casa. “Ne-am dorit sa luam startul la aceasta etapa, pentru ca stim cat de important este acest lucru pentru coechipierii nostri. Asa cum am declarat inainte de Arad, ne dorim sa facem o figura frumoasa pentru fanii din Bacau si sa contribuim cu puncte pretioase pentru echipa. Macadamul de la Bacau este unul foarte bun si credem ca va fi pe placul nostru.” erau gandurile cu care Bogdan Samoila se indreapta spre etapa bacauana.

 

Bacau Rally Team este sustinuta in sezonul 2013 de Popasul Trebes, Comfert, Pambac, Mere de Itesti, Consiliul Judetean Bacau, Primaria Onesti, Simba Invest, Omniasig, Auto Plus Onesti, Dinamic 92 Distribution, Sky Wellness, GoPro Romania prin xtremvideo.ro, Think Tank Photo Romania, F64 Studio, Vostok Europe prin Russian Shop si Centrul de Creatie si Productie Foton.

 

Credit Foto: Catalin Stoia – Simcat.ro