Publicitate

Alex MIREA si Dragos Despinoiu au castigat, pentru a treia oara consecutiv, Cupa Suzuki la Raliul Moldovei Cotnari Bacau desfasurat weekendul acesta. Echipajul bucurestean si-a continuat forma extraordinara dovedita de la revenirea in campionatul national de raliuri si s-a impus pentru a doua oara consecutiv la clasa 9 si a reusit sa urce din nou pe podiumul clasamentului rezervat automobilelor cu 2 Roti Motrice!

Alex MIREA @ Raliul Moldovei Cotnari

credit foto: RallyZoom.ro

Cifra trei s-a dovedit a fi magica pentru Alex Mirea si Dragos Despinoiu. La cea de-a treia editie a Raliului Moldovei Cotnari Bacau, cei doi buni prieteni au facut o cursa inteligenta, castigand patru din cele unsprezece probe speciale desfasurate pe drumurile de macadam din judetul Bacau.

 

Chiar daca ecartul de la finalul raliului a fost unul mai mult decat suficient pentru victoria din cadrul Cupei Suzuki, startul raliului l-a luat putin prin surprindere pe pilotul bucurestean. “Dupa prima proba speciala, cea mai lunga a raliului (26.2 km) si care a fost parcursa de doua ori in prima zi, eram pe locul secund la clasa si in Cupa Suzuki. Pe urmatoarea trecere am fortat, nu am facut nicio greseala si am preluat sefia clasei pe care nu am mai pierdut-o pana la sfarsitul raliului. A doua zi am abordat prudent toate probele speciale datorita avansului avut dupa prima zi si totul a functionat perfect!spunea Alex MIREA la finalul Raliului Moldovei Cotnari Bacau.

 

Cu cea de-a treia victorie consecutiva in cadrul Cupei Suzuki, echipajul 40 isi continua parcursul excelent avut de la jumatatea campionatului pana in prezent. Alex Mirea si Dragos Despinoiu au reusit sa se impuna pentru a doua etapa consecutiv si la clasa 9 si sa urce pe podiumul clasamentului rezervat automobilelor cu 2 Roti Motrice. Gratie acestui rezultat, cei doi si-au consolidat locul 1 in clasamentul general al Cupei Suzuki si au urcat pe pozitia a treia in clasamentul general al clasei 9, dupa cele sapte etape disputate din sezonul 2013 al Campionatului National de Raliuri.

 

Vreau sa multumesc din nou echipei de asistenta tehnica de la Wise Motorsport care mi-a pus la dispozitie o masina perfecta, spectatorilor care ne-au sustinut de pe marginea probelor si la festivitatea de premiere in ciuda unor conditii atmosferice nu foarte prietenoase, celor din mediul online si de pe retelele de socializare cat si colegilor din campionat pentru ca m-au sustinut cu initiativa mea pentru grupul de raliuri de pe Facebook! a mai declarat Alex MIREA.

 

 

Prezenta echipajului format din Alex MIREA si Dragos DESPINOIU in Campionatul National de Raliuri este posibila in 2013 datorita partenerilor www.sgmarket.rowww.deltaglass.ro, www.superformance.ro,  www.vbcs.ro,  www.casa-fiscala.rohttp://www.RCAperoti.ro dar si a catorva prieteni.     

Comentarii

comentarii

Publicitate

Motorsportnews.ro