Raliul Moldovei Cotnari Bacau – Conferinta de presa

Astazi, 11 septembrie, incepand cu ora 11:00, a avut loc la circuitul de karting Speed Park din Bacau conferinta de presa premergatoare Raliului Moldovei Cotnari Bacau. Amfitrionii evenimentului, care au si luat cuvantul rand pe rand, au fost dl. Adrian Raspopa in calitate de organizator si pilot Bacau Rally Team, dl. Ionut Tomescu purtatorul de cuvant al Primariei din Bacau, dl. Razvan Sarghiuta – director al companiei S.C. Cotnari S.A. – partener principal al raliului, dl. Catalin Grigoriu – director comercial al companiei Pambac, dl. comisar sef de politie Dorin Roman – seful Serviciului Politiei Rutiere al judetului Bacau si nu in ultimul rand dl. Eduard Nunu – manager Speeed Park.

 

Conferinta a fost deschisa de dl. Adrian Raspopa care a tinut sa multumeasca tuturor autoritatilor si partenerilor care s-au implicat in buna organizare a celei de-a treia editii a Raliului Moldovei Cotnari Bacau: “Ne bucura faptul ca reusim din nou sa aducem o etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop in judetul Bacau. Pentru acest lucru trebuie sa multumesc partenerilor nostri consacrati cat si celor care ni s-au alaturat in acest an, precum si autoritatilor locale din Bacau si Moinesti, reprezentantilor Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Politiei Rutiere cat si voluntarilor. Toti concurentii care se dueleaza in acest moment pentru pozitiile fruntase din campionat vor fi prezenti la Bacau, o parte din ei alegand etapa nationala in detrimentul etapei de campionat european. In final as vrea sa multumesc si companiei Petrom care din nou ne-a ajutat la pregatirea probei regina “Pambac” din Moinesti in lungime de 26.22km.

CONFERINTA_PRESA_RALIUL_MOLDOVEI_COTNARI_BACAU_2013

Parteneriatul cu Raliul Moldovei Cotnari Bacau a venit ca un lucru firesc si suntem mandri ca pentru al doilea an consecutiv putem sprijini organizatorii acestui eveniment. Aproximativ 2000 de persoane vor sosi in Bacau cu aceasta ocazie, acest lucru aducand beneficii judetului nostru prin operatorii de servicii din zona. Ne dorim evident ca acest parteneriat sa continue si sa dureze cat mai mult in viitor.incheia dl. Ionut Tomescu purtatorul de cuvant al Primariei din Bacau.

 

 

Cotnari a ales sa se implice si in motorsport incepand cu acest an, compania fiind prezenta in sport inca din anul 2005. Odata cu alaturarea numelui companiei cu Raliul Moldovei Bacau, Cotnari a lansat campania “DON`T DRINK & DRIVE!” in parteneriat cu Inspectoratul de Politie al Judetului Bacau. Dl. Razvan Sarghiuta, director al companiei Cotnari, a subliniat si dansul importanta acestui eveniment si multumirea alaturarii numelui companiei pe care o conduce acestei etape nationale de raliu.

 

Siguranta concurentulor si a celorlalti participanti la trafic in afara probelor speciale a fost principalul subiect abordat de catre dl. comisar sef de politie Dorin Roman, seful Serviciului Politiei Rutiere Bacau. Totodata acesta a apreciat si laudat initiativa organizatorilor de a dota cu dispozitive GPS toate masinile de concurs cat si cele de recunoasteri, astfel incat deplasarea concurentilor pe drumurile publice sa fie tinuta sub o stricta supraveghere, in conditiile legii.    

 

In incheiere, dl. Eduard Nunu, manager al circuitului de karting Speed Park a declarat: Ma bucur ca facem parte din programul Raliului Moldovei Cotnari Bacau si vreau sa multumesc celor care fac posibile aceste proiecte din aria motorsportului. Ne onoreaza faptul ca vom fi gazda Superspecialei care va fi transmisa in direct si de cateva posturi de televiziune nationale si locale. Preconizam o prezenta a spectatorilor foarte mare la circuit si daca vremea va fi frumoasa suntem siguri ca fanii vor fi alaturi de noi.

 

Vineri, 13 septembrie, incepand cu ora 11:00, primii concurenti vor porni in aventura de doua zile a Raliului Moldovei Cotnari Bacau, unde vor avea de parcurs 127.48 kilometri impartiti in 11 probe speciale. In premiera pentru Romania, vineri de la ora 16:54, fanii raliurilor vor avea posibilitatea sa urmareasca in direct Superspeciala Speed Park pe posturile de televiziune TVR3 si TVR Iasi, urmand ca aceasta sa fie retransmisa de la ora 19:00 si pe postul GSP TV. Spectatorii prezenti la Bacau vor fi delectati la finalul celor doua zile cu concertele sustinute de formatiile Compact, Crush si Alexandra Ungureanu pe scena amenajata langa Prefectura din Bacau.

 

Raliul Moldovei Cotnari Bacau este o competitie organizata sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv cu sprijinul Cotnari, Pambac, Comfert, Popasul Trebes, Consiliul Judetean Bacau, Primaria Bacau si Moinesti. 

One thought on “Raliul Moldovei Cotnari Bacau – Conferinta de presa”

  1. ati strecurat in text, "omica eroare ! " transmiterea in direct a unei probe speciale nu este o premiera la bacau ! la iasi se transmite in direct superspeciala pe TVR 3 si TVR Iasi din 2007 pina astazi inclusiv ! Va rog sa corectati "mica inadvertenta" de presa !

Comments are closed.