Reintoarcerea la Honda

Echipajul Adrian Grigore/Marius Paunescu se va alinia la startul Raliului Bacaului la volanul bolidului Honda, dupa ce la Sibiu si Arad varianta castigatoare s-a numit Dacia Logan.

Adrian Grigore - Timis Rally - 2

Adrian Grigore: “Ne-am bucurat mult de experienta pe care am avut-o cu Loganul. Am luat o decizie excelenta pentru cursele de la Sibiu si Arad, unde am si urcat pe podium. Acum trebuie sa ne concentram pe finalul de campionat si ne dorim clasari cat mai bune. Ca atare, ne-am intors la Honda noastra pentru Bacau, un raliu care ne place mult, cu probe foarte frumoase si de viteza. Se anunta o vreme ploioasa, deci sunt sanse mari sa avem un traseu alunecos si dificil. Speram, atat eu cat si Marius, sa facem o figura frumoasa si incercam sa incheiem in ‘top 3-ul’ clasei, mai ales ca masina e pregatita, iar noi suntem nerabdatori sa luam startul. Pana atunci vreau sa amintesc de efortul facut de baietii condusi de Iulian Nita in ultimele doua raliuri si sa le transmit aprecierea noastra.

 

Echipajul Adrian Grigore/Marius Paunescu anunta ca incepand de la etapa de la Bacau va avea sprijinul unui nou partener si anume Restart Drink Romania.

 

Adrian Grigore: “Ne bucuram de spijinul Restart Drink Romania si speram sa avem o colaborare lunga, care sa ne aduca rezultate pozitive atat noua cat si lor.

 

Echipajul Adrian Grigore/Marius Paunescu multumeste pentru sustinere si sprijin partenerilor traditionali ai Biv Rally Team: Biborteni, Igol Lubrifiants, Irish Green – imbracaminte sportiva, Wix Filters, Balper Media, Vila Weidner Sibiu, Cerbul Carpatin si Europrim.