Radu David aşteaptă să revină în CNRD

 

Pilotul sibian Radu David trebuie să îşi amâne startul în Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop. În cursa după buget, Radu şi Mihaela Beldie aşteaptă să pornească motorul maşinii de concurs în căutarea de noi experienţe pe probele de concurs.

 

Radu David: Deşi ne-am dorit foarte mult să luăm startul în Campionatul Naţional de Raliuri, începând cu Raliul Braşovului, vom reuşi să facem acest lucru abia la una din etapele următoare. Am început din timp pregătirile pentru sezonul 2013. Pentru moment încă mai lucrăm la partea financiară. Muncim din greu la acest capitol, facem tot ce ne stă în puteri şi ne vom alinia la start cât mai repede cu putinţă. Ne dorim să luăm startul cu o maşină Dacia Logan, de clasa 9, iar obiectivele de anul acesta rămân aceleaşi. În continuare am nevoie de experienţă pe probele speciale . Pe lângă asta, având în vedere că acum am experienţa celor trei raliuri  din 2012, mi-ar plăcea să creştem puţin ritmul, să încercăm să fim mai rapizi.

Radu DAVID-Mihaela BELDIE - Dacia Logan - Tara Barsei 2012 - 010

Mihaela Beldie: Din punctul meu de vedere suntem pregătiţi pentru start! Cel mai probabil vom lua startul la una din etapele următoare. Claudiu David şi cu mine îl vom susţine în continuare pe Radu oferindu-i tot suportul de care are nevoie. Sunt încrezătoare în capacităţile lui şi sunt convinsă că va avea un parcurs foarte bun sezonul acesta. În acest sport este important să parcurgi anumiţi paşi pentru a clădi un viitor solid. Unul dintre ei este chiar strângerea bugetului necesar. Îmi doresc ca Radu să treacă cu succes prin toate aceste etape şi să facem performanţă.

 

Radu David este cel mai tânăr pilot care a evoluat anul trecut în Campionatul românesc de raliuri. Remarcat în urma rezultatele obţinute în alte competiţii automobilistice, Radu se pregăteşte pentru a fi şi în acest an la startul etapelor din calendar pentru a acumula experienţă şi a dovedi că succesul e doar o chestiune de timp