Au mai ramas 8 zile pana la startul Raliului Iasului


Cel mai important eveniment auto din acest an din Iasi se apropie de ora startului. Raliul Iasiului – DUNLOP, a opta etapa a Campionatului National de Raliuri – DUNLOP, competitie organizata de Federatia Romana de Automobilism Sportiv (FRAS) se va disputa pe 4-5 octombrie la Iasi.

 

Raliul Iasului DUNLOP este o provocare pentru organizatori, Clubul XS Motor Sport Iasi, impreuna cu Primaria Municipiului Iasi si cu sprijinul nemijlocit al Prefecturii Iasi si al Consiliului Judetean Iasi, toti incercand sa asigure cele mai bune conditii de desfasurare a competitiei. Este o provocare si o responsabilitate pentru organizatori pentru ca la Iasi lupta pentru podiumul de premiere este disputant intre pilotii de top care nu vor ridica prea usor piciorul de pe pedala de acceleratie.

afis Raliul Iasului

Organizatorii apreciaza gestul facut de francezul Francois Delecour, care desi este virtual campion national, va participa la etapa de la Iasi, chiar cu masina cu care a castigat din nou campionatul.

 

Intre 4 si 5 octombrie vom avea la Iasi un regal automobilistic atat pentru publicul iesean, mare iubitor de adrenalina, cat si pentru fanii din toata Moldova care vor veni la Iasi unde isi vor urmarii pilotii favoriti.

 

Cei mai buni piloti din campionat, in frunte cu liderul incontestabil al ierarhiei nationale, Francois Delecour vor veni la Iasi pentru una dintre cele mai frumoase si mai apreciate etape din calendarul intern.

 

Joi, 3 octombrie, cu incepere de la ora 8.30, la Barnova este programata sesiunea de Shakedown. Tot joi, la ora 18.00, la Complexul Palas este programata prezentarea echipajelor. Cel mai asteptat moment pentru ieseni este Superspeciala de la Rapa Galbena, programata vineri, 4 octombrie, de la ora 16.00, in direct la TVR Iasi.

Plan-Orar-FINAL

Comentarii

comentarii