O etapa cu vedete! Daniela Crudu, Mihai Mitoseru si Roxana Ionescu vin la Raliul Iasului DUNLOP

RaliulIasului DUNLOP va aduna la Iasi cei mai buni piloti din cadrul Campionatului National de Raliuri DUNLOP, dar si cateva dintre cele mai in voga vedete din Romania. Daniela Crudu, Mihai Mitoseru, prezentatorii emisiunii Super Bingo Metropolis, de la Antena 1, dar si Roxana Ionescu au confirmat deja prezenta la showul auto care va avea loc saptamana viitoare, intre 3-5 octombrie, la Iasi.

 

De ceva vreme, Roxana Ionescu a inceput cursurile unei scoli de piloti, vrand sa aiba brevet de conducator “agresiv”. Si pentru ca pasiunea pentru masini este atat de mare, vedeta TV isi doreste sa participe la un raliu si spera chiar sa si castige. Vedeta va participa la editia din acest an a Raliului Iasului DUNLOP.

 

M-am apucat de putin timp, dar o sa particip la primul raliu din viata mea, pe 4 si pe 5 (n.r. octombrie) la Iasi, unde o sa fiu copilot. Sper sa urcam pe podium si sa vin cu rezultate bune acasa. Si da. M-am apucat de condus sportiv, fac curs, iar la anul cu siguranta o sa si particip“, a declarat Roxana Ionescu. Vedeta s-a si inscris deja pe lista de start si va fi copilotul lui Adi Grigore.

Raliul_iasului 2012 1 (120)

Daca Roxana Ionescu va participa efectiv la Raliul Iasului, Daniela Crudu si Mihai Mitoseru vor ajunge la Iasi miercuri seara si vor petrece 24 de ore, printre piloti si iesenii care vor dori sa vada pe viu masinile de raliu.

 

De altfel, astazi, a ajuns la Iasi prima masina care va concura la etapa 8 a Campionatului National de Raliuri. Masina, pilotata de Edwin Keleti si Botond Csomortani, un Mitsubishi Lancer EVO 10, Clasa 3, a ajuns deja la Iasi si a fost expusa la Palas.

 

Raliul Iasului este a opta etapa a Campionatului National de Raliuri DUNLOP, organizat de Federatia Romana de Automobilism Sportiv si se va disputa la Iasi, in perioada 3-5 octombrie 2013.