Bogdan Talasman primeste botezul pamantului

  • Locul III la Cupa Dacia si la categoria debutanti si locul I la Cupa Dacia Debutanti  pentru echipajul 485 la Raliul Aradului
  • Primul raliu de macadam pentru Bogdan Talasman
  • Bucuria de a concura mai importanta acum decat rezultatele de la finalul etapei

 tala

Bogdan Talasman a facut pasul catre raliuri cu obiectivul clar de a face pasi mici si siguri. Etapa de la Arad a fost cel de-al doilea pas pe care Bogdan l-a facut in lumea raliurilor. De data aceasta insa, raliul a fost unul de macadam, o provocare si un examen pentru echipajul debutant 485.

Nu era in planul meu sa vin la Arad insa am hotarat sa fac acest raliu mai mult ca o acomodare cu macadamul. S-a dovedit ca am fost inspirat si acum sunt pregatit sa cresc putin ritmul.” A declarat Bogdan la finalul etapei.

Intr-o formula redusa, categoria debutantilor, a Cupei Dacia si a Cupei Dacia Debutanti a facilitat rezultate peste asteptari pentru Bogdan si Andrei. Cu clasari pe podium in toate cele trei categorii, “costasii” de la Cupa Dacia sunt hotarati sa mearga la urmatoarea etapa, Raliul Deltei, cu un plus de incredere dar cu aceeasi abordare ponderata.

Suntem constienti ca se poate merge mult mai repede insa mai bine sa vii bucuros ca ai luat un rezultat sub potentialul tau decat sa vii cu masina indoita, fara puncte si cu orgoliul ranit. Cel putin acum la inceput. Cand Bogdan se va simti pregatit sa atace si sa riste sunt sigur ca timpii vor fi in alta zona a clasamentului” a spus Andrei Mitrasca, cel care il insoteste pe Bogdan in aventura raliurilor in 2014.

tala3

Dupa primele doua etape, echipajul 485 se afla pe locul al treilea in clasemntul Cupei Dacia si este hotarat sa faca toate eforturile sa-si pastreze sansele la acelasi loc la final de an. Totusi, Bogdan vede partea frumoasa a raliurilor: “Pana sa ma gandesc la rezultate, ma bucur de fiecare kilometru, ma bucur  ca sunt pe aceleasi probe pe care alearga piloti ca Delecour, Marisca sau Giri. Mai avem de invatat pana sa mergem ca ei, dar facem progrese de la o proba la alta, asa ca sunt increzator!”

Peste doar doua saptamani, Raliul Deltei va oferi sansa echipajului 485 sa evolueze intr-unul din cele mai frumoase si mai asteptate curse ale sezonului. Pentru pasionati, evenimentul este unul obligatoriu!