Victorie si la Arad pentru Adrian Raspopa si Catalin Grigoriu

Raliul Aradului Atrium Mall, a doua etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop,  a avut loc in perioada 9-10 mai, competitia fiind etapa comuna in campionatul intern si FIA European Rally Trophy. Echipajul bacauan format din Adrian Raspopa si Catalin Grigoriu a reusit o noua victorie la clasa dedicata automobilelor cu doua roti motrice, in etapa nationala, si o clasare pe locul al patrulea la general in etapa din FIA European Rally Trophy.

Adi Raspopa@Raliul Aradului 2014

Asa cum si-au propus la inceputul sezonului, Adrian Raspopa si Catalin Grigoriu au abordat in forta si etapa de la Arad, reusind sa se claseze pe prima pozitie dupa prima proba speciala, pozitie pe care nu au mai cedat-o pana la finalul intrecerii.

 

Am avut un ritm bun, foarte sustinut, inca de la inceputul raliului si Catalin s-a reacomodat foarte repede, acesta fiind primul sau raliu din acest an. Am terminat Raliul Aradului intr-o maniera foarte buna, indeplinindu-ne toate obiectivele. Suprafata de concurs a fost foarte buna dar si foarte rapida, insa mi-a placut foarte mult si avut ocazia sa ne comparam cu echipaje din alte tari iar locul patru obtinut in clasamentul general al etapei FIA European Rally Trophy consider ca este unul bun.a spus Adrian Raspopa la finalul Raliului Aradului.

 

Mugurel Pirscoveanu, managerul echipei de asistenta tehnica, a suplinit cu success absenta managerului sportiv al echipei, Tapio Laukkanen, iar set-up-ul Citroen-ului DS3 R3 a fost unul perfect, masina functionand fara probleme pe cei aproape 150 kilometri de probe speciale.

 

Preconizez o lupta frumoasa si interesanta cu Raul Badiu si sper sa avem aceeasi viteza cu el astfel incat sa ne duelam pana la sfarsitul sezonului. Obiectivul principal ramane titlul la doua roti motrice si clasarea in top 10 la  general la sfarsitul sezonului. a completat Adi Raspopa

 

Urmatoarea competitie pentru Adrian Raspopa si Catalin Grigoriu este Danube Delta Rally, programata in ultimul weekend al lunii mai. Si aceasta intrecere face parte din FIA European Rally Trophy, avand statut de etapa candidat.

 

Avem amintiri foarte placute de anul trecut de la raliul desfasurat la Tulcea, unde am obtinut prima victorie cu noua noastra masina. Anul acesta, sper sa ducem din nou o lupta interesanta pentru victorie atat cu Raul cat si cu echipaje din alte tari, luand in calcul statutul de etapa candidat in FIA European Rally Trophy a mai spus Adi Raspopa.

 

Echipajul Adrian Raspopa/ Catalin Grigoriu este sustinut in sezonul 2014 al Campionatului National de Raliuri de partenerii prinicpali Gazprom Petrol Stations, Popasul Trebes, Comfert, Dedeman, Pambac, Simba si partenerii tehnici Omniasig, Wurth Romania, Sky Wellness, Mere de Itesti si GoPro.