Manu ia startul la Brasov!

Primavara. Inceput de primavara. Poate Iarna. Sfarsit de iarna. Niciodata in Martie, la Brasov, nu stii daca va fi un anotimp sau altul. Sunt flori sau este zapada? Este soare sau nor? Ploua sau ninge? Adidasi sau cizme? Umbrela sau ochelari de soare? Cauciucuri de iarna sau slik-uri?

 

Cert este doar ca in Martie, tot la Brasov, este mereu zgomot. Probe speciale, Parc Service, Parc Inchis, Festivitati… adica raliu. Al 43 –lea. Pe vremuri, cand exista o regula si in ceea ce priveste vremea, i se spunea Raliul Zapezii. Acum este Raliul Hazardului. Mai interesant acum. Mai altfel… Si mai este cert ca la Tess Rally 2014, va alerga si Manu, avandu-l în dreapta pe Jancsi Soos. Cu aceeasi masina, despre care Manu crede ca ar trebui, asemeni bunicilor, sa le spuna povesti nepotilor S 2000 si R5 despre luptele de pe probele speciale de acum 7-8 ani, dar pregatita, evident de mecanici, sa arate ca gena de campion nu are varsta. Deci, tot cu Mitsuba. Dar cu un partener, Pro-X (a carui produse pentru cosmetica si intretinere auto, asigura vizibilitate sporita, siguranta si confort la volan), hotarat sa devina incet, incet, un jucator important in acest sport, din pasiune pentru competitie.

Manu Mihalache Foto_3

Referitor la participarea sa în acest Raliu, Manu a declarat: “După cum bine stiti, cu o floare nu se face primavara, dar nici primavara nu vine pentru noi daca nu suntem la start, la Brasov. Ii asteptam, alaturi de noi, pe toti iubitorii acestui sport, pe probele speciale, dar si în parcul service din fata Salii Sporturilor, unde, in premiera, impreuna cu partenerii nostrii de la Pro-X, organizam o tombola cu premii cumulate de peste 15.000 lei. E un semn de apreciere si respect pentru cei ce ne incurajeaza, an de an, la Brasov.

 

Tess Rally Romtelecom este programat intre 20 si 22 martie, principalele puncte de atractie fiind Prezentarea oficiala, ce va avea loc joi 20 martie, de la ora 19:30, in Piata Sfatului, Romtelecom Brasov Rally Show (superspeciala de noapte), programat vineri 21 martie, de la ora 20:14 în centrul oraşului Braşov, si proba speciala Poiana, cu startul din Livada Postei, sambata 22 martie, de la ora 9:16, respectiv 16:27.