Titi Aur, BMW-ul si Sibiu Rally Challenge

Multiplul campion național Titi Aur este unul dintre piloții cu cele mai multe victorii în competițiile organizate la Sibiu. La Sibiu Rally Challenge, cel mai titrat pilot român vrea să cucerească Transfăgărășanul pe două roți. 

Titi Aur

 
Sibiu Rally Challenge nu mai este doar o competiție și un festival dedicat sporturilor cu motor, ci și locul unde se pot stabili noi recorduri. Multiplul campion național de raliuri Titi Aur a acceptat provocarea de a cuceri Transfăgărășanul într-un mod inedit. Pilotul român va încerca să parcurgă cei peste 7 kilometri ai specialei Transfăgărășan în urcare pe două roți cu un automobil BMW. 

 

Sibiu Rally Challenge este un festival al sporturilor cu motor și am decis să particip aici pentru a pune în practică o idee inedită. Mi-am propus să parcurg proba specială de pe Transfăgărășan într-o mașină, dar pe două roți. Este o provocare imensă care depinde în mare măsură de condițiile meteo, dar mi-ar plăcea șă reușim încă de la prima încercare”, a spus Tit Aur, care a revenit luna trecută și în Campionatul Național alături de echipa BCR Leasing Rally Team.

 

Probele speciale de pe Transfăgărășan sunt programate sâmbătă, 11 octombrie, începând cu ora 12:00.