Publicitate

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza (Škoda Fabia S2000) s-au întors de la Danube Delta Rally cu o nouă clasare pe podium. Astfel, Giri și Tudor au terminat pe locul al treilea competiția ce a contat pentru European Rally Trophy și pe locul 4 în etapa de campionat, după o luptă foarte dificilă pe „specialele” rapide din Deltă. „Este un rezultat care ne bucură, mai ales că a fost obținut împotriva unei concurențe foarte puternice. Per total, a fost un raliu foarte frumos, foarte bine organizat, pe care l-am început nu în ritmul pe care ni-l doream. De altfel, probele rapide ne-au dezavantajat un pic din cauza vitezei finale inferioare față de adversari, dar ne-am revenit pe «specialele»tehnice. În plus, suprafața alunecoasă și faptul că am fost a treia mașină pe drum ne-a pus unele probleme, dar asta nu este o scuză pertinentă. Am încercat să ținem pasul cu cei din față și să-i punem în dificultate, dar, la final, atât s-a putut, locul 3 la ERT și locul 4 în campionat. Trebuie să gândim pozitiv și să spunem că am acumulat puncte importante în clasamentul național și că suntem motivați să ne pregătim și mai bine pentru următoarele etape”, a declarat Dan Gîrtofan.

Giri Delta 2015

Dan Girtofan foto © Catalin Stoia

Următoarea etapă din Campionatul Național de Raliuri Dunlop este Raliul Moldovei, ce va avea loc pe 26 și 27 iunie în Bacău și Moinești.

 

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza sunt sprijiniți în 2015 de următorii parteneri: Škoda România, Porsche Finance Group, Mobil 1 prin Lubexpert România, Mipa și Presto prin Rompresto Trading, ProX România.

Comentarii

comentarii

Publicitate

Motorsportnews.ro