“Raise to Race” – echipajul de raliu #324

In aceasta perioada, cu mai putin de 2 saptamani inaintea startului in Raliul Argesului, prima etapa din cadrul Campionatului National de Raliu Dunlop 2019, toate echipajele din motorsportul romanesc isi curteaza sponsorii, saluta fanii si isi prezinta planurile pentru noul sezon competitional.

Lansarea echipajului de raliu #324, care va participa in acest an in cele 8 etape ale campionatului national, este diferita, fiind strans legata de Campania “Raise to Race”, care este activa acum pe www.raisetorace.com.   

 

Aflati mai multe detalii dintr-un interviu cu Mirela Secan, initiatoarea Campaniei “Raise to Race” si presedinta Asociatiei LIKE Bucharest, care deruleaza proiectul.

 

Fara un comunicat standard, fara o conferinta de presa… de ce?

Am ales sa anuntam ca echipajul #324 intra in “ring”, fara conferinta de presa, fara macar sa ne prezentam pilotul sau copilotul, fara a ne mandri cu rezultatele de pana acum si fara a scoate in fata victoriile si titlul obtinut in 2018, in Grupa H, clasa 11. Fara a stabili obiective si a ne anunta sponsorii, spunem raspicat ca suntem pregatiti si fara frica, pentru c-am pornit… fara buget! Iar asta este cea mai tare provocare. Vrem doar sa stie toata lumea ca proiectul “Raise to Race” este gata, pe www.raisetorace.com. Un lucru care nu poate fi ignorant este acela ca platforma poate deveni in scurt timp o umbrela pentru mai multe echipaje de raliu (deja avem cereri), si vreau sa arat ca indiferent cat de neatractiv pare acum motorsportul romanesc, investitia brandurilor se face in oameni si-n content.

 

De ce nu anuntati cine este pilotul si copilotul echipajului #324?

Sincer, nu e niciun mister. Google va poate spune repede despre cine este vorba. Dar ce conteaza? In acest sezon competitional, cu ajutorul oamenilor, ei vor deveni personaje, cu fetele acoperite, iar oricine sustine proiectul se poate regasi in oricare dintre ei. Va voi spune doar ca echipajul #324 este format dintr-un pilot extrem de talentat si foarte ambitios, de 22 ani, care confirma toate caracteristicile si calitatile Generatiei Z. Copilotul a participat la primul lui raliu cand avea 21 ani, iar experienta acumulata intre timp echilibreaza activitatea echipajului, el fiind un Millennials, ca si mine.

 

Mai multe informatii pe www.raisetorace.com